2013-10-31 18:09:49
Φωτογραφία για Αγχωτική νίκη-πρόκριση του Αστέρα επί του ΑΟ Χανίων
Οι Χανιώτες πάλεψαν για να κάνουν την έκπληξη κόντρα στον φιναλίστ του περσινού θεσμού, όμως με γκολ του Ντε Μπλάσις στο 80', ο Αστέρας πήρε τη νίκη (1-0) και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αποβολή του Πάγκαλου (70') κόστισε στους Κρητικούς.

Ιδανικά κλείνει ο Οκτώβριος για τον Ντε Μπλάσις, αφού μετά την γκολάρα που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αστέρα, χάρισε στους Αρκάδες την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αργεντινός άσος, σκόραρε στο 80ο λεπτό και με το 0-1 στα Χανιά, ο Αστέρας πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού.

Η υπόθεση πρόκριση μόνο εύκολη δεν ήταν για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη, αφού οι Κρητικοί προσπάθησαν, πάλεψαν, είχαν κι ένα δοκάρι, όμως τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη. Πολλά βεβαίως κρίθηκαν, στην αποβολή του Πάγκαλου στο 70' για τα Χανιά.


Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΑΟ Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85' Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68' Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75' Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής (71' Κουρμπέλης), Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59' Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (83' Ουσέρο), Ουρτάδο.

Ο αγώνας

Στο πρώτο μέρος, το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν, αφού το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, έδινε ελπίδες για πρόκριση και στους δύο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ και να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Στο 15' όμως, η κεφαλιά του Παπατζίκου χτύπησε στο δοκάρι, έπειτα από εξαιρετική επέμβαση του Μπαντή και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τα πράγματα βελτιώθηκαν για τους Αρκάδες και η φάση κλειδί του ματς, έλαβε χώρα στο 70'. Ο Πάγκαλος αποβλήθηκε και άφησε τα Χανιά με 10 παίκτες. Από 'κει και πέρα λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι είχαν την αριθμητική υπεροχή και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ντε Μπλάσις στο 80'.

Ο Αργεντινός άσος που ανανέωσε το συμβόλαιό του πριν λίγες μέρες, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Στο 87' ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως η προσπάθεια του Μπαράλες κατέληξε στο δοκάρι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ