2013-10-31 18:41:05
Φωτογραφία για Αυτοί εξαπατούν τους ηλικιωμένους
Ένας 30χρονος άνδρας από το Ζεφύρι Αττικής και μια 26χρονη από την Αθήνα, είναι- σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία- οι δύο απατεώνες που "χτύπησαν" με θράσσος τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, την περασμένη Τρίτη, όπου έκλεψαν κοσμήματα και η δεύτερη το πρωί της Τετάρτης, όταν δεν δίστασαν να συνοδεύσουν το θύμα τους, 81 ετών στην Τράπεζα.

Οι έρεθυνες της αστυνομίας έφτασαν στο ζευγάρι, το οποίο αποτελεί, όπως λένε οι πληροφορίες, κομμάτι σπείρας που δρα σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα και οι δύο είχαν συλληφθεί στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου . Αφού οδηγήθηκαν τότε σε εισαγγελέα και ανακριτή και απολογήθηκαν αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι ... για να συνεχίσουν , όπως όλα δείχνουν, την δράση τους !

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έφτασε στην ταυτοποίηση τους από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων, αφού η μεν γυναίκα αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη της Ν. Αλικαρνασσού, και ο άνδρας από την 81χρονη

Οι φωτογραφίες τόσο των δύο αυτών όσο και άλλων τριών της συμμορίας , δίνονται στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη, προκειμένου να λάβουν γνώση και τυχόν άλλα θύμματα τους

Οι τρεις είναι:
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ