2013-10-31 22:49:05
Φωτογραφία για Το Πανεπιστήμιο της Αθήνας σε πλήρη διάλυση
Σε αγαστή συνεργασία Πανεπιστημιακοί, Διοικητικοί και Κυβέρνηση πρωτοστατούν στη διάλυση της Παιδείας. Η απεργία της διαπλοκής συνεχίζεται αφού όλος ο κομματικός συρφετός απαιτεί μηδενικές απολύσεις των δικών του παιδιών. Ας φύγουν τα παιδιά των άλλων. Ποιος νοιάζεται για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα. Τίποτε δεν ξεκαθαρίζει μπας και καταλάβουμε γιατί συνεχίζεται όλος αυτός ο άθλιος τζερτζελές. Οι αρμόδιοι κρύβονται. Αλήθεια από πουθενά.

Τόσοι και τόσοι έχουν επιστρατευθεί, οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ γιατί; Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το χάσιμο του εξαμήνου, τις υποχρεώσεις των φοιτητών και την αιμορραγία των οικογενειών τους που αναγκάζονται να καλύψουν τα έξοδά τους.

Θα μπορούσε ακόμη και μέσω Υπολογιστών να γίνονται μαθήματα, να δίνονται ασκήσεις, κατευθύνσεις, τεστ και σημειώσεις, ώστε η απεργία να κάνει τη λιγότερη δυνατή ζημιά. Αλλά που τέτοια ωραία, παντού είμαστε ανέτοιμοι, μόνο θεωρίες και από πράξη τίποτα.

Και το μήνυμα είναι ένα: Άντε παιδιά σε άλλες χώρες που έχουν σοβαρά Πανεπιστήμια και μη χαζολογάτε στο ΕΚΠΑ και στο ΕΜΠ.

Κύριε Υπουργέ της Παιδείας, τι περιμένετε για να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα;

Aναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ