2013-10-31 23:08:06
Φωτογραφία για Εξετάσεις σεκιούριτι SOS! Ας κάνει κάποιος κάτι επιτέλους!
Αγαπητοί συνάνθρωποι τα τελευταία 9 χρόνια είμαι σεκιούριτι σε μια από τις εταιρίες του χώρου. Όπως και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί είμαστε υποχρεωμένοι για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε να περάσουμε στις... εξετάσεις σεκιούριτι που κάνει το ΚΕΜΕΑ μαζί με τον ΕΟΠΠΕΠ. Αν δεν μπορέσω να ανανεώσω την άδεια μου μέχρι τέλος Νοέμβρη τότε θα με απολύσουν χωρίς αποζημίωση.

Το παράλογο όμως είναι ότι οι εξετάσεις δεν γίνονται πλέον για λόγους που κανείς δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα επίσημα αλλά ούτε υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για το πότε και το αν θα γίνουν τελικά.

Επικοινώνησα με το ΚΕΜΕΑ και μου είπαν να κοιτάζω το site τους γιατί κάποια στιγμή θα βγει ανακοίνωση. Μίλησα και με τον ΕΟΠΠΕΠ και μου είπαν ότι φταίει το ΚΕΜΕΑ. Στα διάφορα άρθρα που κυκλοφορούν φαίνεται να φταίει το Υπουργείο Παιδείας γιατί έβγαλε ένα νόμο που καταργεί τις εξετάσεις.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι πέραν από το μπάχαλο που επικρατεί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και η γυναίκα μου είναι άνεργη. Μπορεί κάποιος να μας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση με το τι συμβαίνει ή να παρέμβει κάποιος για να λυθεί αυτό το θέμα ;

Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Facebook Cydget: Cydia addons new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Facebook Cydget: Cydia addons new free
Στο... ψάξιμο ο Βύντρα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο... ψάξιμο ο Βύντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ