2013-11-01 01:12:05
Φωτογραφία για Συνάντηση βουλευτή κ. Μάξιμου Σενετάκη με πρόεδρο του ΕΚΑΒ
Τα σημαντικά θέματα λειτουργίας του ΕΚΑΒ σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και για δράσεις που υλοποιούνται με στόχο τη βελτίωση του Εθνικού Κέντρου, απασχόλησαν το βουλευτή Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη στο πλαίσιο συνάντησης... που υλοποίησε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα και οχήματα, η οποία εξελίσσεται ομαλά και πρόκειται με την ολοκλήρωση της να συμβάλει σημαντικά στην αμεσότερη και περισσότερο αποτελεσματική δράση του Κέντρου. Ο βουλευτής Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να συζητήσει παράλληλα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ το πρόγραμμα επιμόρφωσης των 1.000 γυμνασίων σε όλη τη χώρα που πρόκειται να υλοποιηθεί πολύ σύντομα, καθώς και τη γενικότερη καλή εικόνα του ΕΚΑΒ και ειδικότερα του ΕΚΑΒ Κρήτης. Στη συνάντηση έγιναν αναφορές στο βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη που παρέλαβε το ΕΚΑΒ Κρήτης φέτος, καθώς και στις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί με στόχο τους πολίτες και την φροντίδα Υγείας.

Ο κ. Παπαγιαννίδης ενημέρωσε επιπρόσθετα τον κ. Σενετάκη για τις ανάγκες και τα θέματα που υπάρχουν σε προσωπικό, με στόχο την προώθηση των ζητημάτων και την αντιμετώπιση τους στο βαθμό του δυνατού. Ο κ. Σενετάκης από την πλευρά του υποστήριξε πως τα θέματα που τέθηκαν υπόψη του πρόκειται να μεταφερθούν στο αρμόδιο Υπουργείο, έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση της Υπηρεσίας, αλλά και το κοινωνικό σύνολο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ