2013-11-05 05:06:07
Φωτογραφία για Σάμαρης: «Μαζί μας οι πιθανότητες»
Με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και με την ώθηση από τον κόσμο θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός. Αυτό δήλωσε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" στη σημερινή συνέντευξη Τυπου του αυριανού αγώνα και τόνισε πως περιμένει βελτιωμένους τους Πορτογάλους.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάμαρη:

«Περιμένουμε ότι η Μπενφίκα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ματς και σίγουρα εμείς θα έχουμε δύναμη από τον κόσμο μας. Το αποτέλεσμα της Λισαβώνας μας δίνει την ώθηση για τη νίκη. Σίγουρα υπάρχει πίεση και για εμάς και για την Μπενφίκα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι το σημαντικότερο ματς που έχουμε δώσει ως τώρα. Θα είναι το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση, θα υπάρχουν μετά δύο παιχνίδια για να προκριθούμε. Θυμόμαστε ότι έχουμε αποκλειστεί και με δέκα βαθμούς, άρα δεν μπορούμε να προτρέχουμε. Όμως θεωρώ ότι η νίκη και η πρόκριση είναι στις δυνατότητές μας».


Για το πως βιώνει την εμπείρία του στον Ολυμπιακό: «Είχα πει από την αρχή ότι θα δώσω τα πάντα για να φανώ αντάξιος. Χρειάζομαι περισσότερη δουλειά και βελτίωση, αλλά είμαι περήφανος ότι έχω βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος σε αυτή την ομάδα. Δουλεύω σκληρά καθημερινά για να δικαιώσω τους πάντες που με έχουν στηρίξει στο ξεκίνημά μου.

Για την Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι επικίνδυνη στην επίθεση, αλλά θα πρέπει να την προσέξουμε συνολικά. Πέρσι η Μπενφίκα έχασε δύο τίτλους σε λίγα λεπτά, μέσα σε δύο αγώνες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έτσι ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στην Μπενφίκα να μας κάνει τη ζημιά».

Για το αν ο Σαβιόλα και ο Ρομπέρτο έχουν ενημερώσει τους συμπαίκτες τους για την πρώην ομάδα τους:«Αμέσως μετά την κλήρωση ο Σαβιόλα και ο Ρομπέρτο μας μίλησαν για την Μπενφίκα. Για τη δυνατή έδρα της, την εμπειρία της. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά από τότε που έπαιζαν οι συμπαίκτες μου, αλλά η Μπενφίκα παραμένει μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε πολύ».

Για τη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού: «Η νίκη επί του ΠΑΟ ήταν σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ. Υπερτερούμε της Μπενφίκα σε πάθος, έχουμε έναν εκ των κορυφαίων φορ της Ευρώπης, έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, νομίζω ότι υπερτερούμε σαν σύνολο της Μπενφίκα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ