2013-11-08 23:59:06
Φωτογραφία για Δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας
Δεσμευτική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας υπέβαλαν οι κ.κ. Ιωάννης Μεντεκίδης και Γεώργιος Μεντεκίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίαση του για την εγκυρότητα της προσφοράς, σε συνέχεια εισήγησης των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων.

Το δ.σ. θα αποσφραγίσει την οικονομική προσφορά και θα καθορίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ακόμη, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη δημόσιων διεθνών διαγωνισμών σε μια φάση, για την αξιοποίηση των ακινήτων στις περιοχές της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, της Ασπροβάλτας του Δήμου Βόλβης του Νομού Θεσσαλονίκης και της Ν. Ηρακλείτσας του Νομού Καβάλας.

Χαρακτηριστικά ακινήτου στην Αγία Τριάδα

Το Ακίνητο απέχει 24 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 7 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η έκταση του Ακινήτου είναι περίπου 122.000 τ.μ. Αποτελεί παραθαλάσσια έκταση, με μεγάλο παραλιακό μέτωπο και έχει άμεση πρόσβαση στο οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας.


Ασπροβάλτα του Δήμου Βόλβης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικά ακινήτου στην Ασπροβάλτα

Tο Ακίνητο απέχει 80 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης (95 χλμ από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”) και 85 χλμ από την πόλη της Καβάλας (100 χλμ από το αεροδρόμιο της Καβάλας). Έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό. Η έκταση του Ακινήτου είναι περίπου 296,000 τ.μ. και περιλαμβάνει Εγκαταστάσεις Κάμπινγκ, επιφάνειας περίπου 5.160 τ.μ.

Ν. Ηρακλείτσα του Νομού Καβάλας.

Χαρακτηριστικά ακινήτου στην Ηρακλείτσα

Το Ακίνητο βρίσκεται στην πιο προνομιακή παραθαλάσσια περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας. Η έκταση του Ακινήτου είναι περίπου 150,000 τ.μ. με ακτογραμμή περίπου 600 μ.

naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ