2013-11-13 10:15:06
Φωτογραφία για Εκβιάζουν οι Βρυξέλλες με σκιώδη παιχνίδια
Την ώρα που στην Αθήνα οι συνομιλίες με τους εκπροσώπους της τρόικας βρίσκονταν ένα βήμα πριν από την ευόδωσή τους, στις Βρυξέλλες εκδηλωνόταν ωμός εκβιασμός.

Ο επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, ισχυριζόταν ότι τις δύο πλευρές «χωρίζουν μίλια και δισεκατομμύρια» και μετέθετε τη συμφωνία για «μετά τις διακοπές του σκι».

Με εκβιαστικά παιχνίδια παρενέβησαν χθες οι Βρυξέλλες σε μία κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης μεταξύ οικονομικού επιτελείου - τρόικας.

Το απόγευμα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς, ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης προέβη σε απαξιωτικές τοποθετήσεις για την Ελλάδα υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Πρόκειται για τον επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος υποστήριξε ότι «μας χωρίζουν μίλια και δισεκατομμύρια» όσον αφορά τη διαβούλευση για το δημοσιονομικό κενό και προδίκασε πως «οι αποφάσεις για την Ελλάδα θα ληφθούν μετά τις διακοπές του σκι», δηλαδή τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ