2013-11-13 11:22:13
Φωτογραφία για ΜΙΚΡΗ ΤΥΧΗ Η ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Εκδικάζεται σήμερα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 55.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν είναι υπέρ τους και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να τη¨... «γυρίσουν». Η ποινή της μίας αγωνιστικής κρίνεται ως σχεδόν ακλόνητη βάσει του σκεπτικού της πρωτόδικης απόφασης που στηρίχθηκε σε όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας. Ίσως το μοναδικό που μπορεί να συμβεί με την έφεση είναι να μειωθεί το πρόστιμο.

Στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", θεωρούν ότι είναι μια πολύ κακή συγκυρία αυτή η τιμωρία, καθώς έρχεται πριν από ένα παιχνίδι όπου υπολογίζονταν αθρόα προσέλευση κόσμου. Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 24 Νοεμβρίου οπότε και θα εκτίσει την ποινή του (εφόσον διατηρηθεί) το "τριφύλλι" έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, μια άκρως ποδοσφαιρική ώρα. Παράλληλα, η νίκη επί του Αρη θα έφερνε επιπλέον κόσμο στο γήπεδο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ειλικρινά απορώ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ειλικρινά απορώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ