2013-11-15 20:40:04
Φωτογραφία για 5ΑΡΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
Κάτι παραπάνω από… ελπιδοφόρα ήταν η εμφάνιση της εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Σουηδία! Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα ισοπέδωσαν 5-1 τους Σκανδιναβούς και βλέπουν κορυφή στον όμιλο των προκριματικών του Euro.

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ (4’ Διαμαντάκος, 20’ Μαυρίας, 44’ πεν. Ποτουρίδης, 47’ Κολοβός, 88’ Καρέλης) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διέλυσε το αντίστοιχο της Σουηδίας και έπιασε την Πολωνία στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται τόσο ο Δημήτρης Διαμαντάκος όσο και ο Δημήτρης Κολοβός.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν δοθεί δανεικοί σε Εργοτέλη και Πανιώνιο, αντίστοιχα, είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Ελπίδων και αμφότεροι σκόραραν στον αγώνα της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Σουηδίας το οποίο διεξήχθη στην Κατερίνη.

Ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, ενώ ο Κολοβός πέτυχε το τέταρτο τέρμα για τη «γαλανόλευκη». Η φόρμα του Διαμαντάκου (που συμμετείχε στα τρία απ’ τα πέντε γκολ) και η πολύ καλή εμφάνιση του Μαυρία (που σκόραρε και κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σουηδού τερματοφύλακα στο 27’) επέτρεψαν στην Εθνική να προσφέρει ένα απολαυστικό απόγευμα σε όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Μάλιστα, η ομάδα του Κώστα Τσάνα, είχε έντονη ερυθρόλευκη παρουσία, αφού αγωνίστηκαν τέσσερις παίκτες του Θρύλου. Ο λόγος για τους Διαμαντάκο, Κολοβό, Μπουχαλάκη και Σιώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ