2013-11-19 19:13:07
Φωτογραφία για Θεσμός οι εκπτωτικές Τρίτες για την αγορά του Ηρακλείου
της Μαρίας Ασαργιώτη

Με στόχο να προσελκύσει ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες στην αγορά του Ηρακλείου, ο Εμπορικός Σύλλογος υιοθετεί οργανωμένα πλέον τις εκπτωτικές Τρίτες.

Με δεδομένο ότι η πιλοτική διαδικασία του προγράμματος στέφθηκε με απολυτή επιτυχία, η πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει οργανωμένα και συστηματικά από το Μάρτιο του 2014. Στόχος, οι καταναλωτές να απολαύσουν αφενός καλύτερες τιμές και αφετέρου να διασκεδάσουν με διάφορες εκδηλώσεις. Χορευτικά, παραστάσεις και συναυλίες περιμένουν όσους επιλέξουν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης, κάνοντας τις αγορές τους κάθε Τρίτη από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η πιλοτική διαδικασία της πρωτοβουλίας αυτής ολοκληρώθηκε στις 4 Νοεμβρίου, ωστόσο εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του προγράμματος, οι εκπτωτικές Τρίτες, από το Μάρτιο του 2014 ξεκινούν ξανά, αναφέρει μιλώντας στο prismanews.gr o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανώλης Κουμαντάκης, επισημαίνοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014 αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το Νοέμβριο. Την ίδια ώρα ο κ.Κουμαντάκης τονίζει οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ως στόχο την ενίσχυση της οικονομίας και του τουρισμού. Είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει μεταξύ άλλων στην εμπορική αξιοποίηση του τουρισμού, σχολιάζει καταλήγοντας Ευελπιστούμε για το καλύτερο.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ