2013-11-19 20:33:16
Φωτογραφία για Νέες εφαρμογές για το Apple TV
Το πιο παραμελημένο προϊόν της Apple είναι ομολογουμένως το Apple TV με τις φήμες να θέλουν τον τελευταίο καιρό η Apple να ετοιμάζει κάτι μεγάλο και προσιτό σε όλους και όχι μόνο εφαρμογές με αγορά.

Έτσι σήμερα τα νέα είναι ευχάριστα..

για τους κατόχους του μαύρου κουτιού αφού αν το ανοίξετε θα βρείτε δυο νέες εφαρμογές την εφαρμογή της Yahoo  "Yahoo Screen"για να βλέπετε όλα τα video στο Yahoo και την εφαρμογή "PBS"  όπου αν την ανοίξετε θα σας δώσει έναν κωδικό και μπαίνοντας στο site PBS θα ενεργοποιήσετε δωρεάν την υπηρεσία όπου και μπορείτε να βλέπετε ελεύθερη τηλεόραση.

Αν δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές στο apple tv σας τότε δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes δωρεάν και θα τις δείτε.

Μια ακόμη προσθήκη που ανακάλυψα στο PBS είναι ότι κρατημένο το επάνω βέλος από το τηλεκοντρόλ του apple TV σας δίνει επιλογές όπως υπότιτλοι, ήχος και πληροφορίες για την ταινία.

Φαίνεται πως η Apple αποφάσισε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το Apple TV και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερα όπως φημολογείται ταινίες δωρεάν αλλά και παιχνίδια κατευθείαν στην τηλεόραση σας
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρουμανία - Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρουμανία - Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ