2013-11-20 07:27:07
Φωτογραφία για Πάνω από 1.700 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της Πάτρας βεβαιώθηκαν μέσα σε ένα μήνα!
Περισσότερες από 1.700 κλήσεις για παράνομες σταθμεύσεις στο κέντρο της Πάτρας, βεβαίωσε τις τελευταίες 30 ημέρες η Τροχαία ενώ αφαιρέθηκε και μεγάλος αριθμός πινακίδων κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παραβάσεις που καταγράφηκαν αφορούσαν κυρίως σε σταθμεύσεις αυτοκινήτων σε διπλή σειρά, παραβίαση σήμανσης στάσης και στάθμευσης, σταθμεύσεις σε ράμπες πρόσβασης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σταθμεύσεις σε θέσεις φορτοεκφόρτωσης και καταλήψεις πεζοδρομίων.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, αστυνόμος Α΄Χαράλαμπος Σφέτσος, «όπου απαγορεύεται η στάθμευση οι τροχονόμοι θα βεβαιώνουν με αυστηρότητα τις παραβάσεις, ενώ θα αφαιρούνται και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων».

Επίσης σύμφωνα με τον Χ. Σφέτσο, η Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους με τον ίδιο ρυθμό, στοχεύοντας κυρίως στον περιορισμό της στάθμευσης σε διπλή σειρά, η οποία δημιουργεί κυκλοφοριακή ασφυξία στη πόλη, αλλά και στη προστασία των πεζών, των οδηγών ποδηλάτων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ