2013-11-20 23:00:10
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΑΝ... ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Πριν μπουν στο παρκέ του "Valle de las Canas", για να ασχοληθούν με την προετοιμασία τους εν όψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις, οι παίκτες της Ρεάλ είχαν... πακέτο!

Ακόμα και αν ήθελαν να ονειρευτούν καλύτερη εκκίνηση, στη σεζόν 2013-2014 οι παίκτες της Ρεάλ, δύσκολα θα "έβλεπαν" κάτι που να ξεπερνά το αήττητο τους στη Liga Endesa και τη Euroleague.

Η Coca Cola θέλησε να τους επιβραβεύσει -όπως έκανε νωρίτερα και με τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου- και πριν ξεκινήσουν την προπόνηση τους εν όψει του ματς με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, τους έδωσε από ένα... πακέτο. Μέσα είχε από τέσσερα μπουκάλια του γνωστού αναψυκτικού, που έφεραν τα ονόματα τους στην ετικέτα, για να τα έχουν για σουβενίρ. Φυσικά και το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε, στο φωτογραφικό φακό.

Για να βρεθεί η "βασίλισσα" στην πρώτη θέση της κατάταξης στην ισπανική λίγκα και σε αυτή του ομίλου τους στη Εuroleague, εξυπακούεται πως έκανε πολλά καλά. Ένα είναι τα κλεψίματα, λίστας της οποίας ηγείται και στις δυο διοργανώσεις, όπως αναφέρει σ εδημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".


Τα... αποδεικτικά στοιχεία

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο έχουν στην Ισπανία 12.33 κλεψ. κατά μ.ο. (ακολουθεί η Βαλένθια με 10.50) και στην Ευρώπη 10.80 (ακολουθεί η Μπουντιβέλνικ, με 8.60), για να αποδεικνύουν πως δίνουν μια κάποια -μεγάλη- έμφαση στην άμυνα (εξ ου και έχουν την καλύτερη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε συλλογικό επίπεδο με 63.6π. παθητικό -ακολουθεί η ΤΣΣΚΑ με 67.4π.). Χάριν αυτής, ωθούν τους αντιπάλους τους σε 12 λάθη ανά αγώνα στην εγχώρια λίγκα και 11 στη Euroleague.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ