2013-11-21 20:00:12
Φωτογραφία για Η Nissan παρουσιάζει τα πρωτότυπα  IDx NISMO & IDx Freeflow,  στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο
Παγκόσμια πρεμιέρα από τη Nissan για ένα ζευγάρι πρωτότυπων αυτοκινήτων, με ριζοσπαστικό σχεδιασμό, ορμώμενη από μια νέα προσέγγιση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, που προσδίδουν μια νέα εκδοχή στην έννοια της αυθεντικότητας.

Τα δύο αυτά πρωτότυπα, αποτελούν παράδειγμα προς μελέτη και θα βρίσκονται στο περίπτερο της Nissan, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Το IDx Freeflow είναι ένα καθημερινό, με έμφαση στο στυλ, αυτοκίνητο. Το ΙDx NISMO, είναι ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο, που μοιάζει σαν να ήρθε από το μέλλον και μάλιστα σαν να βγήκε μέσα από ένα προσομοιωτή οδήγησης.

Με τα IDx NISMO και IDx Freeflow η Nissan δείχνει το δρόμο σε νέες και καινοτόμες μεθόδους ανάπτυξης νέων μοντέλων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των νεότερων πελατών που έχουν φρέσκες, συναρπαστικές ιδέες και επιζητούν κάτι αυθεντικό και στον τρόπο μετακίνησής τους. Μάλιστα η Nissan, με τα πρωτότυπα αυτά μοντέλα, θέλει να αναδείξει την ιδέα της συν-δημιουργίας, καθώς μέρος της ανάπτυξής αυτών των αυτοκινήτων, θα βασίζεται στις απαιτήσεις των ίδιων των πελατών.

Δείτε video με τα IDx NISMO και IDx Freeflow:

PHOTO GALLERY:
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ