2012-04-13 08:16:03
Φωτογραφία για Έρχεται το 2013 το νέο Audi Q4
Με έντονα κουπέ στυλ, σπορτίφ χαρακτήρα και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, το Q4 αναμένεται να είναι το επόμενο «μεγάλο βήμα» της Audi... στα πολυτελή κόμπακτ crossover μοντέλα.

Στα μέσα του 2013 η Audi αναμένεται να προχωρήσει στην αποκάλυψη του Q4. Πρόκειται για το νέο crossover μοντέλο της πολυτελούς φίρμας που θα έρθει να συμπληρώσει τη γκάμα «Q», ανάμεσα στα Q3 και Q5.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το νέο αυτό μοντέλο θα αποτελεί μια ουσιαστική «γέφυρα» μεταξύ των δύο «αδερφών» του και θα διαφοροποιείται κατά κύριο λόγο στο σχεδιαστικό του στυλ.

Από την κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα προκύπτει πως το Q4 ξεχωρίζει για το έντονα κουπέ στυλ που έχει. Αυτό συμπληρώνεται ιδανικά από το πολύ δυναμικό και σπορτίφ στυλ δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Moτέρ TFSI, diesel και υβριδική τεχνολογία.

Προκειμένου το Q4 να είναι όσο ολοκληρωμένο γίνεται, η Audi αναμένεται να του χαρίσει μεγάλη γκάμα επιλογών σε κινητήρες.


Στην κορυφή της γκάμας του θα υπάρχουν μοτέρ βενζίνης TFSI 1,8 και 2,0 λίτρων εξασφαλίζοντάς του πολύ καλές επιδόσεις, ενώ κοντά σε κυβισμό θα βρίσκονται και σύνολα diesel με αρκετά ελεγχόμενες καταναλώσεις και περιορισμένες εκπομπές CO2.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η υβριδική έκδοση του Q4 για την οποία είναι πολύ νωρίς ακόμα να γνωρίζουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Δικίνητο με μήκος περίπου 4,5 μέτρων

Οι εκδόσεις του Q4 πλην των υβριδικών αναμένεται να είναι αποκλειστικά δικίνητες, ενώ το συνολικό μήκος του μοντέλου θα κυμανθεί κοντά σε αυτό το Q5, δηλαδή περίπου 4,5 με 4,6 μέτρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σύγχρονοι άθλιοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σύγχρονοι άθλιοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ