2013-11-23 22:44:05
Φωτογραφία για Παναγιώταρος από το Αγρίνιο: «Η σκευωρία θα καταρρεύσει» - Η Χρυσή Αυγή θα βγάλει και δεύτερο βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία
Με πολιτική εκδήλωση και ομιλία από τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο γιόρτασε η τοπική Χρυσή Αυγή τον ένα χρόνο λειτουργίας «και επιτυχιών», όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, των γραφείων της.

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα παραβρέθηκαν όλα τα γνωστά στελέχη(Κ. Μπαρμπαρούσης, Χρ. Ρήγας, Κ. Ντάϊκος, Λ. Σταθόπουλος κ.α.), στέλνοντας το μήνυμα ότι «οι συκοφαντίες και οι διώξεις δεν κάμπτουν το αγωνιστικό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών» , αντίθετα συμβάλλουν στο να «δυναμώνει τι Κίνημα».

Σ’ αυτά εστίασε και ο κ. Παναγιώταρος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο, κατά την είπε ότι οι κατηγορίες που οδήγησαν στην προφυλάκιση τον αρχηγό νόμιμου πολιτικού κόμματος και εν ενεργεία βουλευτές, ήταν εντελώς αστήρικτες και θα καταπέσουν. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση του agrinioreport.com, o κ. Παναγιώταρος εξέφρασε την άποψη ότι η αίτηση αποφυλάκισης του «πολιτικού κρατούμενου» αρχηγού της Χ. Α. θα γίνει δεκτή, αφού «το μόνο έγκλημά του είναι οι ιδέες του …εκτός κι αν υπάρξει νέο δικαστικό πραξικόπημα».


Στη συνεπακόλουθη ερώτησή μας για το αν η Χ. Α. αναγνωρίζει το Σύνταγμα και σέβεται τους νόμους του κράτους, ο βουλευτής απάντησε: «Σεβόμαστε απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους, είμαστε το μόνο κόμμα που έχουμε υπογράψει γι’ αυτό στον Άρειο Πάγο, …κάτι που δεν έχει κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ, το οποίο ανοιχτά αμφησβητεί το ίδιο το πολίτευμα της χώρας».

Σε άλλη ερώτησή μας για το τι θα συμβεί αν η Χ. Α. τεθεί εκτός νόμου, ο κ. Παναγιώταρος είπε ότι είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο, καθώς θα είναι επίφαση δημοκρατίας το να μην εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο ένα κόμμα που στις εκλογές έλαβε το 7% και που στις δημοσκοπήσεις σήμερα έχει διπλάσιο ποσοστό.

Για το ενδεχόμενο η Χ. Α. να ξεφουσκώσει και να επιστρέψει στο επίπεδα του 0,3% όταν παύσουν να συντρέχουν οι λόγοι που ωθούν πολλούς στην ψήφο αντίδρασης και στην ερώτησή μας κατά πόσο θεωρεί ότι αυτό το 15% ότι είναι Εθνικιστές, ο κ. Παναγιώταρος υποστήριξε ότι οι πολίτες γνωρίζουν καλά τι είναι η Χρυσή Αυγή: «Πιστεύουν σε ‘μας και στα λεγόμενά μας, εμπιστεύονται τη Χρυσή Αυγή γιατι ξέρουν ότι μόνο εμείς τους λέμε την αλήθεια».

Πηγή: agrinioreport
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ