2012-04-13 09:24:03
Φωτογραφία για Τα ΕΛΤΑ μετατρέπονται σε ΚΕΠ
Τις υπηρεσίες που παρέχονται τώρα από τα ΚΕΠ θα αναλάβουν από το Φθινόπωρο του 2012, 68 καταστήματα των Ελληνικών ταχυδρομείων, στα οποία θα μπορούν πραγματοποιούν συναλλαγές 500.000 πολίτες σε διάφορες περιοχές της χώρας....Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» η μετατροπή των ΕΛΤΑ σε ΚΕΠ προβλέπεται σε μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν χθες ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας και ο Μάκης Βορίδης με τον πρόεδρο των ΕΛΤΑ, Χρήστο Βαρσάμη.

Σκοπός της μετατροπής είναι να εξυπηρετηθούν καλύτερα πολίτες περιοχών, οι οποίες δεν καλύπτονται σήμερα από τα ΚΕΠ. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα πρέπει να εξοπλιστούν κατάλληλα, αλλά και να διασφαλίσουν το απαιτούμενο προσωπικό, ενώ οι υπάλληλοι θα εκπαιδευτούν μέσω ειδικών σεμιναρίων.

Πάντως δεν προβλέπεται καμιά μετακίνηση προσωπικού από τα υφιστάμενα ΚΕΠ, ενώ στα 68 καταστήματα ΕΛΤΑ δε θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό, καθώς στελεχώνονται επαρκώς με μόνιμους υπαλλήλους, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν όσο τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ όσο και αυτές των ΚΕΠ. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ