2012-04-13 10:00:14
Φωτογραφία για 18ο Ράλλυ Φίλιππος: Οι προσωρινές συμμετοχές
Μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα 09 Απριλίου οι συμμετοχές είχαν ως εξής:

Τα αδέρφια από τα Γιαννιτσά Γιάννης και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης με την πανέμορφη Citroen ZX Kit Car, την οποία αγάπησαν το 2011 οι θεατές. Οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση με Citroen DS3, οι οποίοι έρχονται φέτος πιο έμπειροι και αποφασιστικοί, έχοντας στις αποσκευές τους την εξαιρετική εμφάνιση στο Ράλι Φθιώτιδος. Την επανεμφάνισή του κάνει μετά από πολλούς μήνες αποχή από τα αγωνιστικά δρώμενα και το ταχύτατο τοπικό πλήρωμα «Χριστόφορος» - Τηλιόπουλος με VW Golf II.

Οι Σανιδάς – Τριανταφύλλου θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την πρωτιά στην...Α6 έναντι στους Τρατσέλα – Μικρούλη, Αγγλόπουλο – Πολατσίδη αμφότεροι με Peugeot 106 S16, τους Αναγνωστάκη – Μαύρο με Suzuki Swift Sport, και τους Βασίλα – Bogdan με Peugeot 206. Πολύ καιρό είχαμε να δούμε και τους Γιάννο Λεωνίδα από τη Νάουσσα με το Honda Civic VTEC και τους τοπικούς Κοσμίδη – Κάκαρη με το όμορφο Peugeot 307
. Ο Καπάρας, αφανής εργάτης του αγώνα θα καθίσει στο δεξί μπάκετ της Citroen Xsara του Τριχίδη. Τα ξαδέρφια Αναστασοβίτη θα χωριστούν αντίστοιχα, ο Γιάννης ως συνοδηγός του Κούκα στο Ford Escort MK5 και ο Θόδωρος στο τιμόνι του Opel Astra GSI με συνοδηγό τον Καραγιάννη. Από αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσε να λείψει ο χαμογελαστός Γεωργούσης ο οποίος μαζί με τον Λέφα θα αγωνιστούν με το Suzuki Swift του πρώτου.

Θέαμα και ανταγωνισμό θα δώσουν όμως και τα δύο Honda Civic Type R με πληρώματα τους Βαλαβάνη – Τσαβδαρίδη και τους πατέρα-γιο Μπαξεβανάκη Αντώνη και Παύλο. Ο δοκιμασμένος με επιτυχία στην θέση του οδηγού Θεοφανίδης Σίμος συμμετέχει στον δεύτερο του αγώνα με Citroen Saxo έχοντας στο δεξί μπάκετ τον έμπειρο αδερφό του Χρήστο.

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει ο πανελλήνιος πρωταθλητής αναβάσεων του 2011 Τζαμπάζης Διαμαντής με το γνωστό πλέον σε όλους τους φίλους των αγώνων, Mitsubishi Lancer Evo X.

Συμπληρωματικά να πούμε πως ισχύουν οι παροχές που αφορούν το παράβολο συμμετοχής και το πριμ εκκίνησης από 29 συμμετοχές και πάνω. Για να γίνει πιο ελκυστικός και οικονομικά ο αγώνας η Λ.Α.Β. αποφάσισε ενιαίο παράβολο συμμετοχής στα 320 ευρώ για όλους ενώ θα δώσει 50 ευρώ πριμ εκκίνησης σε όλους εφόσον οι συμμετοχές είναι από 30 έως 34, 70 ευρώ πριμ από 35 έως 39 και 90 ευρώ πριμ αν δηλώσουν συμμετοχή πάνω από 40 πληρώματα. Δωρεάν φύλαξη των αγωνιστικών στην πλατεία Εληάς από την εταιρία φύλαξης «Τσιφλίδης» και δωρεάν δείπνο, μετά την εορταστική εκκίνηση του Σαββάτου, για όλα τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα, στο εστιατόριο Sala του πολυχώρου Εληά, που είναι και ο Μέγας Χορηγός του αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους στις 21 και 22 Απριλίου στο 18ο Ράλι Φίλιππος, για να γιορτάσουμε μαζί τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος για το 2012, δείχνοντας πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να σωθεί με πράξεις και προσπάθεια.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ