2013-11-25 09:46:58
Φωτογραφία για «ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΟΠ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Οι Γερμανοί επιμένουν για ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον Κώστα Μήτρογλου, με την έγκυρη «Bild» να τονίζει ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στις προτεραιότητες του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο διεθνής φορ των ερυθρόλευκων παραμένει στο προσκήνιο και τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για τις ομάδες που τον έχουν βάλει στο... μάτι, είναι εδώ και καιρό καθημερινά. Στο ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ έχει σχεδόν... μόνιμη θέση σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Γενάρη με το δημοσίευμα να τονίζει στην τελευταία του αναφορά ότι αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Κλοπ.

Όπως τονίζεται από τους Γερμανούς, ο τεχνικός της Μπορούσια βρέθηκε στο παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον 25χρονο επιθετικό του Θρύλου, καθώς επίσης και τον Γκαρδός της Στεάου Βουκουρεστίου, αφού η έτερη προτεραιότητα των Βεστφαλών είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, μετά τους τραυματισμούς των Σούμποτιτς και Χούμελς.

Επισημαίνουν μάλιστα πως η απόκτηση του «πιστολέρο» βρίσκεται σε... πρώτο πλάνο από τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή άλλωστε που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Λεβαντόφσκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ