2012-04-13 12:00:10
Φωτογραφία για Ψηφόφοροι ΠΑΣΟΚ: Σαρώνει στις θετικές γνώμες η Φώφη
Την προσκόλληση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στα ιερά τοτέμ του Κινήματος δείχνει ακόμα μια δημοσκόπηση καθώς και πάλι τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει η Φώφη Γεννηματά, μια πολιτικός που αρνείται πεισματικά να μας συστηθεί, να μας δώσει το δικό της προσωπικό στίγμα.

Metron Analysis, Απρίλιος 2012Εντυπωσιακή είναι και η επίδοση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στον οποίο μοιάζουν να μην έχουν κοστίσει πολύ τελικά οι ...αυτοκαταστροφικές δηλώσεις τύπου "δεν διάβασα το μνημόνιο". Ζηλευτά και τα ποσοστά του βετεράνου Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος φαίνεται ότι κερδίζει πολλά ακολουθώντας τη συνταγή "δεν σπάω αβγά".

Απογοητευτική είναι η επίδοση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος συγκεντρώνει λιγότερες θετικές γνώμες κι από τον Δημήτρη Ρέππα ή τη Μαρία Δαμανάκη ενώ μάλλον ικανοποιητική είναι η επίδοση του Παύλου Γερουλάνου ο οποίο εμφανίζεται πιο συμπαθής από ιστορικά στελέχη όπως ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.


Μέτρια είναι η επίδοση των στελεχών του μεταρρυθμιστικού χώρου καθώς μπορεί μεν η Άννα Διαμαντοπούλου να βρίσκεται στην 4η θέση με 28,5% αλλά οι Ραγκούσης, Γιαννίτσης και Παπακωνσταντίνου κινούνται σε χαμηλά ποσοστά. Φαίνεται πάντως ότι ένα κομμάτι των φίλων του ΠΑΣΟΚ της τάξεως του 30% παραμένει ανοιχτό σε τέτοιες ιδέες.

Τέλος, σημειώστε και το ποσοστό του Θεόδωρου Πάγκαλου το οποίο αξιολογώ ως φοβερά υψηλό. Αρχίζει το "μαζί τα φάγαμε" να ενοχλεί λιγότερο, ίσως γιατί κανείς δεν κατάφερε να το αντικρούσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων δυο ετών. Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ