2013-11-29 12:40:05
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΣΕ ΣΙΟΒΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ...
Βρισιές, προκλήσεις και μία άνευ προηγούμενου αντιμετώπιση στον Δημήτρη Σιόβα και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο προχθεσινό ματς στο Παρίσι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι και ένας από τους... πιο εγωκεντρικούς ποδοσφαιριστές εντός και εκτός γηπέδου, έχοντας πάρα πολλές αντιπάθειες Ο Σουηδός επιθετικός έφτασε την 100η συμμετοχή του στο Champions League, όμως μετά την αποβολή του Μάρκο Βεράτι στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε να εκνευρίζεται και ήταν κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Πρώτα χτύπησε τον Χοσέ Χολέμπας και στη συνέχεια κάτι ανάλογο έκανε στον Δημήτρη Σιόβα. Πολλές φορές, μάλιστα, έβριζε κυρίως τον διεθνή στόπερ των ερυθρόλευκων, αφού με εκείνον ήταν αρκετές φορές αντιμέτωπος, με κερδισμένο τις περισσότερες φορές τον διεθνή αμυντικό του Θρύλου.

«Εμένα δεν θα με ακουμπάτε. Είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα με σέβεστε και δεν θα μου μιλάτε ούτε θα με ακουμπάτε για να μην σας…», έλεγε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς», όπου ο Σουηδός φορ έκανε χειρονομίες, αφού δεν περίμενε και ίδιος η ομάδα του να έχει ένα τόσο δύσκολο βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ