2012-04-13 18:13:04
Φωτογραφία για Μονομαχία Σιμόπουλου-Πανοζάχου
Τρεις βδομάδες πριν από τις εκλογές και η μάχη που γίνεται στην Α΄ Θεσσαλονίκης μεταξύ Σιμόπουλου και Πανοζάχου, για μία από τις 5-6 έδρες... που θα κερδίσει η ΝΔ, είναι άνευ προηγουμένου.

Εκτός του Κώστα Καραμανλή που θα πάρει τη μία έδρα, τα φαβορί για τις υπόλοιπες είναι ο Σ. Καλαφάτης, ο Γ.Ιωαννίδης και η Έλενα Ράπτη. Σύνολο 4 έδρες. Για τις υπόλοιπες 2 θα δοθεί σκληρή μάχη, με τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα να έχουν το προβάδισμα.

Ο Στράτος Σιμόπουλος, αυτοδημιούργητος και πετυχημένος επιχειρηματίας, θεωρείται ως άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και όχι αδίκως.

Γνωρίζονται από τα χρόνια της ΠΟΛ.ΑΝ και η σχέσης τους άντεξε όλα αυτά τα χρόνια, παρά την πολιτική έρημο που περπάτησε ο Σαμαράς.

Ο Σιμόπουλος, με μια σύγχρονη επικοινωνιακή τακτική προσπαθεί να πείσει τους πολίτες της Α΄ Θεσσαλονίκης ότι μπαίνει στην πολιτική από «μεράκι» και διάθεση για προσφορά, όπως λέει, κι όχι επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει Απέναντί του έχει τον Δημήτρη Πανοζάχο, τέως περιφερειάρχη επί Καραμανλή, ο οποίος είναι γνωστός, κυρίως, στον στενό κομματικό πυρήνα της ΝΔ.


Ο Πανοζάχος ποντάρει πάρα πολύ στην κομματική βάση της ΝΔ για να εκλεγεί βουλευτής. Βέβαια η «γραμμή» της Συγγρού και της διοικούσας της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Σιμόπουλος και νέα πρόσωπα.

Το εντυπωσιακό με τον Δ. Πανοζάχο είναι ότι ενώ είναι παγκοίνως γνωστό πως προέρχεται από τον «κομματικό σωλήνα», επιχειρεί μέσω της υπερπροβολής του στα ΜΜΕ να εμφανιστεί ως «νέο» κι «άφθαρτο» πρόσωπο.

Λες και ο κόσμος και δη της ΝΔ έχει ξεχάσει πως ήταν από τα πολιτικά «πρωτοπαλίκαρα» του Κώστα Καραμανλή.

Κι αυτός και ο κουμπάρος του Κώστας Λεούδης, περιφερειάρχης κι αυτός τη «λαμπρή» περίοδο του Καραμανλή, που ως γνωστόν…μεγαλούργησε η χώρα!kentrinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ