2012-04-13 19:15:04
Φωτογραφία για Κάθε χρόνο και λιγότεροι...
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Τα μέτρα της Τροχαίας βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ και των πλοίων. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, αλλά την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στα διόδια του Ζευγολατιού και στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Νωρίτερα οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούσαν τα δύο χιλιόμετρα. Κανονικά διεξάγεται η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στον Κηφισό. Νωρίτερα υπήρχαν προβλήματα στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος της Βαρυμπόμπης και στο ρεύμα της καθόδου στο ύψος της Μεταμόρφωσης λόγω τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα.

Συνολικά, από τις 6 το πρωί της Μ.Πέμπτης έως τις 6 το πρωί της Μ.Παρασκευής, από την έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου πέρασαν 85.532 οχήματα και από την έξοδο της Αθηνών-Λαμίας 68.684 οχήματα.


Συγκριτικά με το 2011 παρατηρείται μείωση 12%, αφού την ίδια ημέρα είχαν περάσει από τα διόδια στις δυο μεγάλες εθνικές οδούς συνολικά 175.000 οχήματα.

Τα μέτρα της Τροχαίας βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Σε επιφυλακή κατά μήκος των εθνικών οδών βρίσκονται αστυνομικοί για τη διευκόλυνση των οδηγών, κυρίως στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Επίσης, ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής: Μεγάλη Παρασκευή: 06.00-16.00, Δευτέρα του Πάσχα: 15.00-22.00.

Τα αυξημένα μέτρα σε όλη την επικράτεια και θα διαρκέσουν μέχρι τη σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων που αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή του Θωμά.

Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, μετά την «επί του παρόντος» αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Χωρίς προβλήματα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια της χώρας. Και την Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρξουν μειωμένα δρομολόγια σε σχέση με πέρυσι, τα οποία όμως θα διεξαχθούν με πληρότητα 100%. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ