2012-04-13 19:27:08
Φωτογραφία για Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Ντέμη
Το αρχικό κεφάλαιο λείπει από τον Ντέμη Νικολαΐδη για να επιστρέψει δυναμικά στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ Μετά το Πάσχα αναμένονται οι τελικές συζητήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη με τους ανθρώπους που βρίσκεται σε επικοινωνία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ στις 25 Απριλίου. Μέχρι τώρα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έχει βρει μία μεγάλη ομάδα από χρηματοδότες που θα βάζουν κάθε χρόνο ένα σεβαστό ποσό για να τη βοηθούν σε ό,τι αφορά τις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Αυτό που… λείπει από τον Ντέμη Νικολαΐδη, είναι το αρχικό κεφάλαιο για να μπει δυναμικά και πάλι στα διοικητικά. Ο πρώην επιθετικός της ομάδας, είναι απόλυτα ενήμερος για τα χρέη του συλλόγου, αλλά και για τα θέματα με την εφορία. Στο συγκεκριμένο θέμα, είναι αισιόδοξος ότι θα πετύχει τους διακανονισμούς που χρειάζονται και όλο το βάρος των προσπαθειών του έχει πέσει στα χρήματα που απαιτούνται να μπουν άμεσα στην ομάδα.

Αυτά δηλαδή που θα διατεθούν για πρώην ποδοσφαιριστές και για τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ με οφειλές. Εφόσον οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας, Νοτιάς και Παππάς είχαν βάλει τα χρήματα που τους αναλογούν, ο Νικολαΐδης δεν θα βρισκόταν σε αυτό το σημείο και το πιθανότερο είναι να είχε επιστρέψει ήδη στην ομάδα.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ