2013-12-03 20:30:06
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν από τις 02:30 σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, η Υπηρεσία μας δέχτηκε μέχρι στιγμής συνολικά 651 κλήσεις για ...παροχή βοηθείας. Πιο συγκεκριμένα 480 κλήσεις για κοπές δέντρων και 171 για αφαιρέσεις αντικειμένων, κυρίως στις περιοχές: Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Ηράκλειο, Μαρούσι. Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από 70 συνεργεία με 160 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 04:42 χθες, στην οδό Σύμης 24, στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, του Νομού Αττικής. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατοικία, στο Δ/Δ Στουρναρέικων, του Δήμου Πύλης στο Νομό Τρικάλων. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για το συμβάν χθες, στις 18:15 και επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ