2012-04-13 20:54:12
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Με τη μεσημεριανή προπόνηση στο ΣΕΦ, ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, εν όψει της έναρξης των πλέι οφ.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19/04) στο ΣΕΦ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θέλει να χαλαρώσουν τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, αλλά τους άφησε ελεύθερους σήμερα το απόγευμα, ενώ το ίδιο θα κάνει και αύριο (14/04), αφού το ραντεβού στο ΣΕΦ έχει δοθεί για το πρωί. Στις 15/04 οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό, για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, ενώ η επιστροφή στο παρκέ θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (16/04).

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων είναι απόλυτα ικανοποιημένο τόσο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας όσο και για τη βελτίωση που παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό αρκετοί παίκτες.


Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος, μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν εκτός πλάνων, και έχει εξελιχθεί εκ νέου σε ένα από τα βασικά ατού των ερυθρόλευκων. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένο από την προσπάθεια του συμπατριώτη του να βοηθήσει σε διάφορους νευραλγικούς τομείς του παιχνιδιού (εκτός από το σουτ) όπως είναι η άμυνα και το ριμπάουντ.

Ικανοποίηση υπάρχει και για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα και φυσικά τον Κάιλ Χάινς, που επίσης έχουν ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού τους.

Από την άλλη, ιδιαίτερη βαρύτητα αναμένεται να δοθεί πλέον στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στη δράση ύστερα από απουσία 14 μηνών. Ο 28άχρονος φόργουορντ «τρέχει» να καλύψει το χαμένο έδαφος κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει, αφού είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να βρει τα παλιά πατήματά του. Το βασικό για το Βασιλόπουλο είναι ότι επέστρεψε υγιής και δυνατός από μια μεγάλη περιπέτεια και με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να πιστεύει στην αξία του είναι θέμα χρόνου να βρει ξανά το ρόλο του στην ομάδα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ