2013-12-04 12:09:52
Φωτογραφία για Ουάσιγκτον: Συνάντηση των υπουργών Οικονομικών ΗΠΑ – Κύπρου
Σειρά συναντήσεων με Αμερικανούς αξιωματούχους και στελέχη του ΔΝΤ

O υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης. ( Πηγή: AP Photo/Petros Karadjias)

Aθήνα 

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιού, θα έχει σήμερα Τετάρτη στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης.

Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην αμερικανική πρωτεύουσα, είχε την Τρίτη σειρά συναντήσεων με Αμερικανούς αξιωματούχους και στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε στο ΔΝΤ με τον διευθυντή του τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ρέζα Μογκαντάμ και την υπεύθυνη για το κυπριακό πρόγραμμα Ντέλια Βελκουλέσκου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση ήταν πολύ καλή και τα σχόλια που έγιναν για την πορεία του κυπριακού προγράμματος πολύ θετικά.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε στο Λευκό Οίκο με το σύμβουλο του αμερικανού προέδρου για θέματα διεθνούς οικονομικής ασφάλειας Κρίστοφερ Σμαρτ και τον διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μάικλ Σέσαμς
. Στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών για Οικονομικές Υποθέσεις Μπιλ Κραφτ. Είχε επίσης συνάντηση στο Κογκρέσο με το πρόεδρο της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Τζέμπ Χένσερλινγκ και άλλα μέλη της επιτροπής και στη συνέχεια με ανωτέρους συμβούλους μελών της επιτροπής.

Πριν αναχωρήσει από την Ουάσιγκτον, ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου θα μιλήσει σε ακροατήριο από επενδυτές κι ακαδημαϊκούς στο Ινστιτούτο Πίτερσον.
ΒΗΜΑ
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ