2013-12-06 06:42:06
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για την Liberty Life
Του Παναγιώτη Χατζηαποστόλου

Σταματούν τις νέες εργασίες στη Liberty Life και μπαίνουν σε διαδικασία Run Off.

Το πρώτο μεγάλο θύμα του κουρέματος και του Mνημονίου στην Ασφαλιστική Βιομηχανία στην Κύπρο είναι γεγονός. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του 24h, ο Ασφαλιστικός Οργανισμός Liberty Life, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στη διαμόρφωση των ασφαλιστικών του δραστηριοτήτων. Απόφαση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παρθεί σήμερα το μεσημέρι κατά τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβούλιο της Liberty Life το οποίο θα κληθεί να μελετήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε επικοινωνία που είχαμε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Liberty Life Ζένιο Δημητρίου, ανέφερε πως η εταιρεία θα εκδώσει ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα αρνούμενος να κάνει οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από ανθρώπους του κλάδου, η Έφορος Ασφαλίσεων, Βικτώρια Νάταρ, επέβαλε στην Εταιρεία ελάχιστη αύξηση κεφαλαίου ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά για να μην προχωρήσει σε μέτρα εναντίον της εταιρείας
. Κίνηση η οποία ανάγκασε το Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει για σήμερα έκτακτη συνεδρία. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ήδη το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με άλλες Ασφαλιστικές Εταιρείες, γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, το οποίο ουσιαστικά θα γίνει προσπάθεια όπως μεταφερθεί από τους αντιπροσώπους της εταιρείας σε χαρτοφυλάκια άλλων εταιρειών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σημειωθεί πως οι ασφαλισμένοι πολίτες στη Liberty Life δεν πρέπει να κάνουν βιαστικές κινήσεις αφού, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα χρήματα τους είναι προστατευμένα.

Παράλληλα όπως ανέφεραν άνθρωποι που γνωρίζουν ιδιαίτερα καλά τα πεπραγμένα του ασφαλιστικού κλάδου, χρειάζεται προσοχή στις περαιτέρω κινήσεις των πολιτών αφού, όπως εξήγησαν, συνήθως δεν είναι προς όφελος των ασφαλισμένων η μεταφορά των ασφαλιστηρίων ζωής από μια εταιρεία σε άλλη και αυτό λόγω των υψηλών προμηθειών και των εξόδων που υπάρχουν στην έναρξη ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Το 24h έχει στα χέρια του και τους λογαριασμούς της Εταιρείας που επιβεβαιώνουν τα πιο πάνω:
24h.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ