2012-04-14 01:08:45
Φωτογραφία για Τι κρύβουν σήμερα Μεγάλ Σάββατο 14/4 τα Ζώδια!
Γενικό προφίλ Οι εργασίες προπαρασκευής του εορταστικού τραπεζιού δίνουν και παίρνουν ενώ η Σελήνη στον Υδροχόο είναι πρόθυμη να «ανοίξει» τον κοινωνικό κύκλο σας.

Έτσι το μήνυμα σήμερα είναι «κάντο με τους φίλους αλλά και τους εχθρούς σου», για να μεταφερθεί παντού το μήνυμα της αγάπης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να έχετε το νου σας στις ...ζαβολιές!

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς ενώ παράλληλα διευρύνει τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημοφιλείς στους κόλπους της παρέας. Σήμερα ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές σε κάποια πράγματα και να αποδεχτείτε τη συγνώμη κάποιων. Κάποιες κουβέντες που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς.

Ταύρος

Η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο σας κάνει πιο απαιτητικούς και ώρες-ώρες και δύστροπους. Ωστόσο, κάποια πράγματα θα λειτουργήσουν ευεργετικά, βοηθώντας σας έτσι να αναλογιστείτε και το πνεύμα των ημερών αλλά και κάποιες συγκυρίες και να αναθεωρήσετε τη στάση σας, προσφέροντας στο τέλος απλόχερα τη χαρά. Αισθηματικά, ίσως λάβετε μια καλή είδηση.


Δίδυμοι

Αναμνήσεις από το παρελθόν γίνονται μαθήματα και μέσα σας επικρατεί ένα κλίμα ευφορίας, αφού νιώθετε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ άνετα και οι επιλογές σας είναι πιο απλουστευμένες. Παράλληλα, απαλλαγμένοι από διάφορα άγχη γίνεστε η ψυχή της παρέας, διοργανώνοντας διάφορες πλάκες. Σε ζητήματα διακόσμησης ίσως βρεθείτε πολύ μπροστά από την εποχή σας.

Καρκίνος

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί όμως εσείς πρέπει να συνέλθετε και να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες σχετικά με το τραπέζι. Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας δίνει την τάση να υιοθετήσετε ριζοσπαστικές λύσεις ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εσωτερικά σας ζητήματα, φέρνοντας το αναστάσιμο μήνυμα πιο γρήγορα σε εσάς.

Λέων

Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στο πως θα αναδείξετε τα πηγαία σας ταλέντα, την αισιόδοξη στάση και συμπεριφορά και εν συνεχεία την εμφάνιση σας. Αγορές της τελευταίας στιγμής ίσως σας ταλαιπωρήσουν σωματικά όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Σε λίστες δώρου και λοιπές υποχρεώσεις κάντε ένα τσεκ διότι ίσως ξεχαστείτε.

Παρθένος

Ο Άρης στάσιμος στο ζώδιό σας και με τον Ποσειδώνα απέναντι κάπου μπλοκάρει τόσο τις δράσεις σας όσο και τα θέλω σας. Η Σελήνη μέσα από τον 6ο ηλιακό οίκο σας δημιουργεί ένα κλίμα ψυχικής ευφορίας και σας βοηθά τις προγραμματισμένες εργασίες που έχετε να κάνετε να τις φέρετε εις πέρας με κέφι και χαρά. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πιεστείτε.

Ζυγός

Μια μέρα εξαιρετική, αφού σήμερα μέσα από τις καθημερινές σας συναλλαγές θα νιώσετε ιδιαίτερα κερδισμένοι. Τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους όσο και η Σελήνη από τον Υδροχόο εγγυώνται την καλή πορεία της ημέρας αλλά και την ορθότητα σε αγορές της τελευταίας στιγμής. Κάποιο δώρο θα σας προσφέρει χαρά και συγκίνηση. Φροντίστε να περάσετε καλά.

Σκορπιός

Κάποια πράγματα ίσως αντιληφθείτε πως χρειάζονταν μεγαλύτερη προετοιμασία αλλά παρόλα αυτά το αποτέλεσμα σας δικαιώνει. Μέσα από τα μάτια του συντρόφου σας βλέπετε τον κόσμο με μια άλλη ματιά, αφού ο έρωτας υπερκαλύπτει τις όποιες δυσκολίες. Σήμερα κερδίζετε τις εντυπώσεις, απλά προσπαθήστε λιγάκι να παραμείνετε προσγειωμένοι.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας πάει. Οι κινήσεις σας βγαίνουν πιο άνετα, ο χρόνος αποκτά ελαστικότητα αλλά εσείς κάπου ξεχνάτε να είσαστε συνεπείς. Προετοιμασίες και ζητήματα προσωπικού καλλωπισμού χρειάζεται να προσεχθούν διότι ίσως την τελευταία στιγμή διαπιστώσετε πως κάτι λείπει από το οπλοστάσιο σας. Μια μέρα που όλοι θα σας θέλουν στην παρέας τους.

Αιγόκερως

Ίσως θα έπρεπε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να κάνετε ένα διπλό έλεγχο στο τι έχετε και στο τι σας λείπει. Πολλά πράγματα αντιλαμβάνεστε πως δεν εξαρτώνται από εσάς ενώ δεν αποκλείεται μέσα από μια συνάντηση που θα γίνει να αλλάξετε ολόκληρο το πρόγραμμα της βραδιάς. Βλέπετε ο έρωτας δεν έχει ωράριο. Δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα και κυρίως να μεταλαμπαδεύσετε τις ιδέες σας σε άλλους. Μέσα σας έχει ξυπνήσει ένα μεράκι και κάνετε πράγματα τα οποία ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και την παρέα σας. Απαλλαγμένοι τόσο από άγχη όσο και από προκαταλήψεις βλέπετε πως με κάποιους αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.

Ιχθύες

Ο χρόνος σήμερα νιώθετε πως τρέχει κάπως πιο γρήγορα ενώ παράλληλα νιώθετε πως οι σωματικές σας δυνάμεις και αντοχές εκπέμπουν sos. Συζητήσεις και οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται λίγο προσοχή ενώ παράλληλα καλό θα είναι να αποφύγετε στις αγορές σας νεωτερισμούς παίρνοντας πράγματα τα οποία δεν τα γνωρίζετε. Ιδανική μέρα για να έρθετε κοντά με φίλους και γνωστούς.

astrology.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ