2013-12-06 22:51:25
Φωτογραφία για Προσαγωγές και πετροπόλεμος στα Εξάρχεια - Πλήρες ρεπορτάζ απ' όλη την Ελλάδα [videos+photos]
Λίγο μετά τις 21:30 ξεκίνησε η αποκλιμάκωση της έντασης στα Εξάρχεια. Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή πολλών ατόμων από την πλατεία και τα γύρω στενά. Οχήματα της πυροσβεστικής επιχειρούν να σβήσουν τις φωτιές που νεαροί είχαν ανάψει σε κάδους απορριμμάτων.

Νωρίτερα το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασαν επεισόδια μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Κυνηγητό και χρήση χημικών και στην Εμμανουήλ Μπενάκη. Οι ταραχές από την πλατεία έχουν μεταφερθεί στα στενά των Εξαρχείων. Κυνηγητό και χρήση χημικών και στην Εμμανουήλ Μπενάκη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία των Εξαρχείων και σε ένα αυτοκίνητο. 

Υπήρξε άμεση επέμβαση της αστυνομίας η οποία με τη χρήση δακρυγόνων επιχείρησε να απομακρύνει τους νεαρούς. Αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω της φωτιάς και των χημικών της Αστυνομίας. 


Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων και πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών. Δυνάμεις των ΜΑΤ κινήθηκαν εναντίον τους κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Επεισόδια στο κέντρο του Βόλου με 25 προσαγωγές στην πορεία μνήμης Γρηγορόπουλου

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα έξω από τον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου κατέληξε η πορεία για την 5η επέτειο μνήμης της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, από τα πυρά του Ειδικού Φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Σύμφωνα με το e-volos.gr τα επεισόδια μεταξύ συμμετεχόντων στην πορεία και ανδρών των ΜΑΤ, ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά το τέλος της πορείας, πριν την έναρξη της οποίας υπήρξαν προληπτικές προσαγωγές, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τις 25.
real.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ