2012-04-14 08:22:05
Φωτογραφία για Δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα προσωπικά δεδομένα στο Facebook
Τη δυνατότητα να κατεβάσουν ένα εκτενές αρχείο σχετικά με την δραστηριότητά τους στην πλατφόρμα δίνει πια το Facebook στα μέλη του. Πρόκειται για την επιλογή «Download Your Information» («Κατεβάστε ένα αντίγραφο»), που εμφανίζεται στη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού κάθε χρήστη.

Αν και η λειτουργία αυτή υπάρχει ήδη από το 2010, τώρα δίνεται πρόσβαση σε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Έτσι εκτός από φωτογραφίες, post, μηνύματα και αρχεία συζητήσεων, πλέον μπορεί κανείς να κατεβάσει πληροφορίες όπως προηγούμενα ονόματα που μπορεί να χρησιμοποιούσε στην υπηρεσία, αιτήματα φιλίας που έχει κάνει αλλά και τις διευθύνσεις IP από τις οποίες συνδέθηκε στον ιστοχώρο. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό σύντομα προστεθούν επιπλέον κατηγορίες πληροφοριών που θα μπορούμε να κατεβάσουμε.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι οι χρήστες εξακολουθούν να μην έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν σχόλια που έκαναν σε posts τρίτων αλλά ούτε και φωτογραφίες ή δημοσιεύσεις τους. Ο λόγος είναι φυσικά ότι δεν επιτρέπεται η λήψη προσωπικών πληροφοριών που ανήκουν σε άλλα άτομα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προωθείται ο Κάρολ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προωθείται ο Κάρολ!
Φιλικά στην Κύπρο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φιλικά στην Κύπρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ