2013-12-10 17:34:21
Φωτογραφία για Πηγαίνετε  στο ios 7 χωρίς να χάσετε το Jailbreak του ios 6
Σας μπέρδεψα με τον τίτλο της ανάρτησης?

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο jailbreak και αφορμή για τον πειραματισμό που θα διαβάσετε πιο κάτω στάθηκε το ότι έχω jailbreak στο ios 6 και δεν μπορώ να βάλω εφαρμογές του ios 7.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή Όπως σας έγραψα θέλοντας να βάλω την εφαρμογή της Apple "12 Days" μου έβγαζε μήνυμα πως δεν γίνετε γιατί είμαι στο ios 6 και έτσι αναγκάστηκα να το ψάξω λίγο παραπάνω και στο τέλος τα κατάφερα να έχω και ios 7 χωρίς να φύγω από το 6 αλλά και να βάλω εφαρμογές του 7

Εκείνο που χρειάστηκα ήταν μόνο την εφαρμογή του cydia "iFile" όπου και πήγα στην διαδρομή System/Library/CoreServises και κάτω θα δείτε ένα έγγραφο με το όνομα SystemVersion.plist

Ανοίξτε το έγγραφο με την επιλογή προβολέας εγγράφων και θα δείτε το ios που είστε παράδειγμα το 6.1.2  και μπορείτε να το κάνετε 7.0.1 για παράδειγμα και μετά από μια επανεκκίνηση θα δείτε ότι πλέον παντού λέει ότι έχετε το ios 7 ακόμα  και στον Cydia!!!


Βέβαια η περιέργεια μου δεν σταμάτησε εδώ αφού δεν μου άρεσε στις ρυθμίσεις να βλέπω πως έχω το ios 7 αλλά να γράφει firmware 10B146 που είναι για το 5 και ρίσκαρα να το αλλάξω με το 11B554 που είναι το ios 7 πάλι για το 5.

Μετά την αλλαγή και την επανεκκίνηση το iphone έκανε κάτι σαν αναβάθμιση με το μήλο αλλά και την μπάρα να γεμίζει σταδιακά (μην σας τρομάζει) μέχρι που τελείωσε

και πλέον ήμουν στο ios 7 με τα όλα του αλλά χωρίς να φύγω από το ios 6 και το jailbreak να εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά.

Να σας πω εδώ πως παίρνετε ένα μήνυμα για το activator για το λόγο ότι "τρελαίνεται" και λέει ότι δεν υποστηρίζει το ios 7, μην του δίνετε σημασία.

Μετά από αυτό και μπαίνοντας στο AppStore υπήρχαν όλες οι αναβαθμίσεις για το ios 7 διαθέσιμες για να τις κατεβάσω.

Φυσικά όλα αυτά ήταν ένα πείραμα στην συσκευή μου θέλοντας να δω αν μπορώ να ξεγελάσω το iTunes και δεν το προτείνω σε κανέναν καθώς είναι επικίνδυνο αν κάνετε κάποιο λάθος να κολλήσετε την συσκευή σας αν δεν γνωρίζετε τι κάνετε.

Στο τέλος έγραψα ξανά με το "iFile" το κανονικό ios και το iphone πήγε ξανά στο ios 6 και με τις εφαρμογές του 7 argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΪΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ Η F1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΪΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ Η F1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ