2013-12-15 16:34:51
Φωτογραφία για 10 μέρες εκτός δράσης ο Μπεργκ
Θλάση α' βαθμού έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μάρκους Μπεργκ με τον Σουηδό να μένει εκτός για δέκα ημέρες χάνοντας τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Ξάνθη.

Ο αγώνας της Τετάρτης κόντρα στον Λεβαδειακό δεν δίνει το δικαίωμα στους πράσινους για ανάσες και την Κυριακή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Κορωπί για προπόνηση.

Μια προπόνηση σε δυο γκρουπ. Ένα για τους ποδοσφαιριστές των πράσινων που έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ένα για όλους τους υπόλοιπους.

Οι οποίοι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Δώνης, Μπαλμπόα και Αναστασόπουλος.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Μάρκους Μπεργκ έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε δείχνοντας ότι έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δέκα μέρες. Ο Σουηδός φορ θα χάσει τα δυο παιχνίδια με Λεβαδειακό την Τετάρτη και Ξάνθη την Κυριακή και θα επανέλθει σε αγωνιστική δράση το 2014 καθώς δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπαϊράμι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ