2012-04-14 15:17:52
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΗ για την Mercedes!!!
Ο Nico Rosberg ήταν πραγματικά σαρωτικός στις κατατακτήριες για το Grand Prix της Κίνας για το 2012 και πήρε την παρθενική του pole, ενώ η Mercedes είδε την 9η pole της ιστορίας της έπειτα από 56 χρόνια!

Nico Rosberg (1ος): «Είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα, γιατί αυτή είναι η πρώτη μου pole στη Formula 1, και η πρώτη για το «ασημί βέλος» από το 1955. Πρώτον ήταν ένα περίεργο συναίσθημα γιατί παρακολουθούσα το τέλος του 3ου μέρους των κατατακτηρίων από το γκαράζ της FIA, καθώς αποφασίσαμε να φυλάξουμε ένα σετ μαλακών ελαστικών για τον αγώνα, και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο από το να βλέπω. Βλέποντας πως τελείωσα το στην 1η θέση και με μισό δευτερόλεπτο διαφορά με έκανε τον πιο χαρούμενο άντρα σήμερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, σε όλους εδώ και στο εργοστάσιο, που έχουν κάνει σπουδαία δουλειά ώστε να βελτιώσουν το μονοθέσιό μας. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στον αγώνα αύριο και θα είναι πρόκληση να παραμείνουμε μπροστά, αλλά για τώρα, θα το ευχαριστηθώ, εκκινώντας δίπλα από τον Michael στην μπροστινή γραμμή, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμένα.»


Michael Schumacher (3ος, ξεκινάει 2ος): «Αυτή είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα μας τη Mercedes-Benz, έχοντας δύο «ασημένια Βέλη» να ξεκινάνε από την πρώτη γραμμή του Κινεζικού Grand Prix. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Συγχαρητήρια στον Nico, πέτυχε την πρώτη του pole position με έναν φανταστικό γύρο. Μπορώ εύκολα να πω πως έκανε καλύτερη δουλειά σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν. Είμαι εξίσου χαρούμενος για τον Norbert, τον Ross και όλα τα παιδιά εδώ στην πίστα και στο Brackeley και Brixworth που έπρεπε να περιμένουν αρκετό καιρό και ήταν τόσο υπομονετικοί. Μπορούμε μόνο να τους συγχαρούμε για τη σκληρή δουλειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Daimler που πάντα μας υποστηρίζει. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη Mercedes-Benz πρώτη, εκεί που αξίζει. Όσο για εμένα, είμαι χαρούμενος επίσης και προφανώς η φιλοδοξία μου για τον αγώνα είναι να παραμείνουμε εκεί που είμαστε τώρα. Αλλά αύριο είναι μια άλλη ιστορία, ακόμα και από πλευράς στησίματος έχουμε προετοιμάσει το μονοθέσιο κυρίως για τον αγώνα. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και ανυπομονώ γι' αυτό.»Ross Brawn (Επικεφαλής ομάδας): «Ήταν μια εξαιρετική περίοδος κατατακτηρίων για εμάς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που όλη η ομάδα δούλεψε και για να πετύχει. Συγχαρητήρια και στους δύο οδηγούς, αλλά ιδίως στον Nico, για έναν φανταστικό γύρο, ο οποίος του κέρδισε την 1η του pole position. Είναι μια σπουδαία ώθηση για όλους και δίνει μεγάλη ενθάρρυνση στην ομάδα εδώ στην πίστα, στο Brackley και στο Brixworth. Ελπίζουμε πως θα αποδειχτεί ένα βήμα προς την δρόμο της επίτευξης των φιλοδοξιών μας: παρόλα αυτά, ξέρουμε πως είναι μόνο ένα μικρό βήμα και πως αυτό που πραγματικά μετράει είναι ο αγώνας. Πάνω σ' αυτό δουλεύουμε, για να ξεκινήσουμε να έχουμε παρόμοια επίπεδα απόδοσης και την Κυριακή το απόγευμα.»

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ