2013-12-17 19:18:10
Φωτογραφία για Τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια από τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά
Ο Δήμος Λαγκαδά στα πλαίσια των δράσεων για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, διοργάνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12) ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Βετεράνων του ΠΑΟΚ και των Βετεράνων του Δήμου Λαγκαδά, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η ανταπόκριση των Δημοτών υπήρξε συγκινητική, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 300 κιλά τροφίμων μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού και 40 συνολικά παιχνίδια για να διατεθούν προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης, οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ επικράτησαν επί της ομάδας Βετεράνων του Δήμου Λαγκαδά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 0-2, χάρη σε δύο τέρματα του Μιχάλη Ιορδανίδη.

Αγωνιστικό παρόν συμμετέχοντας στην ομάδα του Δήμου μας, έδωσαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ
. Μισχόπουλος Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεοφάνης Παπάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κυράνου Γεώργιος και Στόϊος Ηλίας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λοφίσκου κ. Προκοπίδης Ανδρέας, ενώ την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κ.κ. Σισκούδης Αστέριος, Τουλουπίδης Γεώργιος και Καλπάκης Νικόλαος, οι Πρόεδροι ΥΚΠΑΑΠ και ΔΕΥΑΛ κ.κ. Στυλιανός Δεργιανλής και Σταύρος Τερζάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τερζανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Λαχανά κ. Γεώργιος Ξενιτίδης και ο Πρόεδρος της ΑΠΕΚ κ. Κογκαλίδης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ