2012-04-14 17:57:57
Φωτογραφία για Πως θα καταλάβετε ότι η κοπέλα σας δεν είναι αθώα περιστερα!!
10 πράγματα χρειάζεται να κοιτάξετε!!

Πρέπει να έχετε το νου σας για το τι άνθρωπος είναι το κορίτσι που έχετε δίπλα σας. Υπάρχουν μερικά σημεία που μας το αποδεικνύουν και μπορούμε μέσα από 10 απόψεις να το βρούμε.

10. Πάντα πηγαίνει στο γυμναστήριο αλλά δεν χάνει ποτέ βάρος: Aυτό σημαίνει ότι βρίσκει αφορμές για να βγαίνει έξω από το σπίτι για να κάνει ότι θέλει. Και το μη χάσιμο του βάρους που έχει τα λέει όλα.

9. Αν δουλεύει βράδια και δεν λέει που: Ειδικά μάλιστα άμα δεν εξηγεί και που ακριβώς εργάζεται, τότε δεν θα μπορείς να ξέρεις. Προσοχή άμα μυρίζει φρέσκα λουλούδια, σημαίνει αυτομάτως ότι δεν δουλεύει σε μπαρ ή εστιατόρια. Κάπου στον δρόμο καλύτερα.

8. Άμα καπνίζει: Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι γυναίκες που καπνίζουν είναι και πιο εύκολες στο να πέσουν στο κρεβάτι. Μην το βλέπετε ως απίστευτο, αφού στατιστικά και μόνο ισχύει. Για αυτό το νου σας σε αυτό.


7. Δεν θα απαντήσουν με πόσους άντρες έχουν πάει: Είναι πολύ βασικό ότι θα το αποφύγουν. Μάλιστα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κουβέντα ή να σας κάνουν σεξουαλικές χάρες ώστε να μην σας πουν. Αυτό θα σημαίνει βέβαια ότι ο αριθμός που θα έχουν κάνει, θα είναι κάπως μεγάλος.

6. Άμα έχει τατουάζ πιο πάνω από τα οπίσθια: Στο εξωτερικό το αποκαλούν "Tramp Stamp". Τα σύμβολα στο σώμα πολλές φορές απεικονίζουν τι άνθρωπο έχεις απέναντι σου. Και άμα είναι πάρα πολλά για γυναίκες δεν είναι πάντα πολύ καλό. Προσοχή λοιπόν ακόμα και σε αυτά.

5. Άμα είναι από κάποια περιοχή που οι γυναίκες δεν έχουν καλή φήμη: Για παράδειγμα οι Βρετανίδες θεωρούνται πολύ άτακτα θηλυκά. Αν λοιπόν είναι από αυτήν την περιοχή δεν είναι και ότι καλύτερο και θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα.

4. Θα είναι μεθυσμένη: Aυτό σημαίνει ότι πριν από εσάς θα έχει πάει και με άλλους άντρες που θα την κερνάνε ποτά. Και αυτό είναι κόκκινη σημαία για πολλούς. Μάλιστα όταν μεθάει είναι και πιο εύκολη στο να πάει με κάποιον και τελικά να κάνει σεξ.

3. Προσοχή στις σεξουαλικές ασθένειες: Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ εύκολο να σας κολλήσουν και με κουσούρια που δεν θα σας αρέσουν και πάρα πολύ. Καλύτερα να κάνετε ένα τεστ πριν κάνετε οτιδήποτε. Και πάντα προφυλάξεις, κάτι πολύ βασικό.

2. Άμα γνωρίζει πολλούς άντρες: Τότε κάτι θα συμβαίνει. Άμα την βλέπεις να πιάνει μια κουβέντα απλή αλλα περιεκτική δεν θα είναι ότι καλύτερο. Μετά άμα την ρωτήσεις, θα σου πει ότι είναι ένας φίλος. Ειδικά βέβαια άμα ξέρει και άτομα από άλλες περιοχές. Τότε ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

1. Βρίσκεις πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά: Τέλος αυτό είναι το νούμερο 1 που χρειάζεται να προσέξετε. Και άμα το ανακαλύψετε δεν θα υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για κάτι άλλο. Όταν το συναντήσετε όλα πρέπει να τελειώσουν μεταξύ σας άμεσα.

typografikos
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ