2012-04-14 17:57:23
Φωτογραφία για Επιτάφιο στην Πύλο μετά Πάσχα στο Ναύπλιο και ύστερα εξόρμηση στην περιφέρεια ο Σαμαράς
Μετά την ιδιαίτερη του πατρίδα την Πύλο όπου παρακολούθησε... την περιφορά του επιταφίου ο Πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς, Πάσχα θα κάνει στο Ναύπλιο περιοχή από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Γεωργία Σαμαρά. Με την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά θα ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Την Τρίτη του Πάσχα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής εκλογικού αγώνα και αμέσως μετά θα συγκληθεί η πολιτική γραμματεία του κόμματος. Δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα ή το αργότερο την Τετάρτη να δημοσιοποιηθούν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια εκτός του ψηφοδελτίου επικρατείας. Την Πέμπτη αναμένεται σε ειδική εκδήλωση η ΝΔ να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της για την διακυβέρνηση της χώρας και θα αφορούν:

1. Συγκεκριμένοι τρόποι για την έξοδο από την κρίση

2. Νέο φορολογικό σύστημα

3. Αναπτυξιακά μέτρα

4. Ισοδύναμα μέτρα για την στήριξη των ασθενέστερων ομάδων


5. Πάταξη της εγκληματικότητας και της παράνομη μετανάστευσης

6. Μείωση των δημοσίων δαπανών

7. Κοινωνικός φιλελευθερισμός σε υγεία και εκπαίδευση

Μετά την πρώτη προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω ο Πρόεδρος της Ν.Δ θα ξεκινήσει τις πρώτες τους περιοδείες στην περιφέρεια. Πρώτοι του σταθμοί θα είναι η Θεσσαλία και η Ήπειρος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί 9 περιφέρειες εκτός της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας με τις οποίες θα κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα. Οι περιοδείες θα είναι στοχευμένες λόγω και του σύντομου χρονικού διαστήματος, μόλις 20 μέρες θα απομένουν μετά τις εορτές του Πάσχα μέχρι τις εκλογές, βαρύτητα θα δοθεί στις μονοεδρικές αλλά και σε εκείνες τις περιοχές που εκτιμά η Συγγρού πως υπάρχει πρόβλημα στην συσπείρωση των ψηφοφόρων της. Επίσης θα αρχίσει η προβολή των πρώτων διαφημιστικών τα οποία έχει εγκρίνει ήδη ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η καμπάνια θα είναι προσωποκεντρική δηλαδή θα έχει αναφορά στον Πρόεδρο της Ν.Δ αλλά βάρος θα δοθεί και στην παρουσίαση του προγράμματος καθώς όπως εκτιμούν στην Συγγρού, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα μετρήσουν οι προτάσεις του κάθε κόμματος. Την Τρίτη του Πάσχα θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η διακομματική επιτροπή και θα συζητηθούν οι τηλεμαχίες αλλά και η προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο. Ήδη στην Συγγρού το επικοινωνιακό επιτελείο ετοιμάζεται για τις πρώτες «οδηγίες» στον Πρόεδρο της Ν.Δ ενόψει των debate. Η Ν.Δ προσανατολίζεται να ζητήσει να ισχύσουν τα όσα έγιναν το 2009, δηλαδή μια τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών και μία μεταξύ Σαμαρά – Βενιζέλου.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ