2013-12-18 17:46:07
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις ληστειών στη Μαγνησία
Εξιχνιάστηκαν άμεσα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ερευνών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας δύο περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν την 16-12-2013 και την 15-12-2013 στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και το Βόλο αντίστοιχα.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας 28χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης την Δευτέρα το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 54χρονης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης της ληστείας είναι ο 28χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες Τρίτης.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν μαχαίρι.

Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 28χρονος την Κυριακή το απόγευμα στο Βόλο διέπραξε ακόμη μία ληστεία, αφού έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε κατάστημα (ζαχαροπλαστείο) και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο της 41χρονης υπαλλήλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ