2013-12-19 12:58:18
Φωτογραφία για Ραχά Καζαμπλάνκα-Μπάγερν ο τελικός του Π.Κ. Συλλόγων
Η Ραχά από την Καζαμπλάνκα νίκησε 3-1 την Ατλέτικο Μινέιρο και θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στον τελικό της Κυριακής. Ο Ροναλντίνιο το γκολ των Βραζιλιάνων 

Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ραχά Καζαμπλάνκα.

Ο Ροναλντίνιο στο 64' ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ, απαντώντας στο τέρμα του Ιαζούρ από το 51', ενώ οι Μαροκινοί προηγήθηκαν ξανά στο 84' με το πέναλτι του Μουτουαλί, ενώ ο Ιντρισά Κουλιμπαλί διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 94'.

Η Ραχά θα αντιμετωπίσει λοιπόν την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό το Σάββατο στις 21:30.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό νίκησε την Τρίτη την Γκουανγκτζού με 3-0, ενώ απόγευμα της Τετάρτης η Μοντερέι κατέκτησε την 5η θέση, καθώς επικράτησε με 5-1 την Αχλί.

ΡΑΧΑ: Ασκρί, Ελ Χασιμί, Μπελμαλέμ, Ουλχάζ, Καρουσί, Ρακί, Γκουεΐ, Μουτουαλί, Στιμπί (55' Μαμπιντέ), Χαφιντί (76' Καντά), Ιαζούρ (87' Ιντρισά Κουλιμπαλί).

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ: Βίκτορ, Μάρκος Ρότσα, Λεονάρντο Σίλβα, Ρέβερ, Λούκας Κάντιντο (85' Αλεκσάντρο), Ζοζουέ (58' Λεάντρο Ντονιζέτε), Πιέρε, Ροναλντίνιο, Ντιέγκο Ταρντέλι, Φερναντίνιο, Ζο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ