2012-04-14 19:22:51
Φωτογραφία για ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Από νέο τραγικό περιστατικό συγκλονίζεται το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής Πιερμάριο Μοροζίνι της Λιβόρνο, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ματς με την Πεσκάρα, πέθανε τελικά από ανακοπή καρδιάς.

Ο Πιερμάριο Μοροζίνι, που ήταν μόλις 26 ετών, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος στο ματς Πεσκάρα-Λιβόρνο για τη Β’ Ιταλίας και τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο, αφού τον «πρόδωσε» η καρδιά του. Οι Ιταλοί έγραψαν ότι ο παίκτης ήταν ζωντανός, όταν αποχώρησε με το ασθενοφόρο από το γήπεδο, χάρη στις καρδιακές μαλάξεις των γιατρών. Από την πρώτη στιγμή ανέφεραν όμως πως κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή... Λίγα λεπτά αργότερα, αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ανακοινώθηκε πως ο Μοροζίνι είναι νεκρός, καθώς η καρδιά του δεν μπόρεσε να επανέλθει Δακρυσμένοι αποχώρησαν όλοι από το γήπεδο (καθώς όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι διεκόπη), πριν ακόμα γίνει γνωστό πως «έφυγε» από τη ζωή ο 26άχρονος παίκτης.


Συγκεκριμένα, στο 29’ της αναμέτρησης, ο άτυχος Μοροζίνι φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του και δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος. Τελικά, έπεσε κάτω, και ένας από τους συμπαίκτες του φώναζε να διακοπεί το ματς.

Στη συνέχεια αντιλήφθηκαν και οι άνθρωποι του πάγκου το τι είχε συμβεί, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και αμέσως πάνω στον Περμάριο Μοροζίνι έπεσε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, κάνοντάς του μαλάξεις και δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες. Επικράτησαν σκηνές πανικού με τους υπόλοιπους παίκτες να μην πιστεύουν στην εικόνα, πολλοί εκ των οποίων έβαλαν και τα κλάματα. Τελικά, ο 24άχρονος, αφού πρώτα του τοποθετήθηκε οξυγόνο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Άπαντες είχαν… παγώσει!

Για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή ή για τους λόγους της κατάρρευσής του δεν έγινε αμέσως τίποτε γνωστό. Η τραγική είδηση του θανάτου ανακοινώθηκε τελικά με τη μεταφορά του Μοροζίνι στο νοσοκομείο. Από την αρχή είχε φανεί πάντως ότι μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό περιστατικό...

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπαρέτα, σταμάτησε αρχικά το ματς, και συνέχεια το διέκοψε οριστικά, κι ενώ η Λιβόρνο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Ο Μοροζίνι ανήκει στην Ουντινέζε από την οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Λιβόρνο τον περασμένο Ιανουάριο.

pamesports.gr
 
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ