2012-04-14 20:42:40
Φωτογραφία για Τα πρώτα αντίο στον Πιερμάριο Μοροζίνι...
Ο Γιόσου Σαριέγκι αποχαιρέτισε τον εκλιπόντα Πιερμάριο Μοροζίνι μέσω του twitter του. Διαβάστε τι έγραψε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, αλλά και άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές.

Λίγη ώρα μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι, ο Γιόσου Σαριέγκι αποχαιρέτησε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο μέσω του twitter του.

Ο Βάσκος αμυντικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τη λύπη του για το χαμό του, παρά το γεγονός ότι δεν τον γνώριζε.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Έχει έρθει μια κακή είδηση. Ένας ποδοσφαιριστής, που ονομάζεται Πιερμάριο Μοροζίνι, είναι νεκρός μετά από καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια του αγώνα Πεσκάρα - Λιβόρνο στην ιταλική Serie B. Αντίο Πιερμάριο".

Πολλοί ακόμα ποδοσφαιριστές εξέφρασαν μέσω twitter τη θλίψη τους για το τραγικό αυτό γεγονός. Όπως ο Ντιέγο Φορλάν, ο οποίος έγραψε: "Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι".


Δείτε τι έγραψαν άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές:

Τομ Χάντλστοουν (Τότεναμ): "Άλλη μία ποδοσφαιρική τραγωδία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του Πιερμάριο Μοροζίνι. Άσχημες στιγμές ξανά"

Μάριο Μπαλοτέλι (Μάντσεστερ Σίτι): "Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι. Κατέρρευσε στο 33ο λεπτό του αγώνα της Λιβόρνο με την Πεσκάρα. Ο Μοροζίνι ήταν μόλις 25 ετών"

Φερνάντο Γκάγκο (Ρόμα): "Αναπαύσου εν ειρήνη Πιερμάριο Μοροζίνι"

Ακόμα και αθλητές του μπάσκετ, όπως ο Στιβ Νας, αναφέρθηκαν στο περιστατικό. "Ο 25χρονος παίκτης της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, πέθανε αφού κατέρρευσε στο γήπεδο. Οι προσευχές μας συνοδεύουν την οικογένειά του", έγραψε ο Καναδός σταρ των Φίνιξ Σανς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ