2013-12-20 19:32:06
Φωτογραφία για ΣΠΡΕΪ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Το σπρέι... γραμμής θα χρησιμοποιούν οι διαιτητές και στην τελική φάση του Μουντιάλ, όπως επιβεβαίωσε ο Σεπ Μπλάτερ από το Μαρακές! Ο πρόεδρος της FIFA τόνισε πως σε όποια διοργάνωση και αν έχει χρησιμοποιηθεί, έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους!

«Είναι μια μέθοδος, η οποία έχει αφήσει ευχαριστημένους άπαντες, σε όποια διοργάνωση και αν έχει χρησιμοποιηθεί. Πριν από λίγο καιρό ένας εκπρόσωπος της Μπάγερν μας είχε πει ότι πολλές φορές το τείχος, μπορεί από τα 9 μέτρα να φτάσει στα 6, αλλά και στα 5 μέτρα από την μπάλα. Αυτό αποτελεί μια καλή λύση για να μην... κλέβουν οι παίκτες που είναι στο τείχος. Οι διαιτητές που έχουν προεπιλεγεί για το Μουντιάλ, είναι θετικοί στη χρήση του σπρέι», υπογράμμισε ο Σεπ Μπλάτερ!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", φέτος το σπρέι... γραμμής έχει χρησιμοποιηθεί στο Μουντιάλ Νέων στην Τουρκία το καλοκαίρι, αλλά και Παγκόσμιο UNDER-17 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε σε διοργανώσεις και σε πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ