2013-12-21 22:30:12
Φωτογραφία για Η Lamborghini Huracan έρχεται με 610 άλογα και τελική 325 χλμ./ώρα
Είναι πλέον γεγονός. Η νέα δημιουργία της Lamborghini φέρει την ονομασία Huracan και αποτελεί τον διάδοχο της Murcielago. Εξοπλίζεται με κινητήρα V10 που αποδίδει 610 ίππους και επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα.

Λιγότερο από ένα μήνα κράτησε το παιχνίδι της Lambroghini με την αποκάλυψη του νέου της μοντέλου. Και λίγες ημέρες μόνο πριν μας αποχαιρετήσει το 2013, το νέο V10 supercar έχει αποκαλυφθεί .

Το όνομά του είναι Huracan και έχει επίσης την ονομασία LP610 - 4 . Όσον αφορά το όνομα Huracan, αυτό προέρχεται από τον κόσμο των ταυρομαχιών. Ο ταύρος Ουρακάν, της ισπανικής φυλής Conte de la Patilla, έμεινε την ιστορία για την επιθετικότητά του και αυτό το στοιχείο είναι που διακρίνει και την Lamborghini Huracan.

Οι αναλογίες της είναι ένας φόρος τιμής στην Gallardo, το αυτοκίνητο που αντικαθιστά. Ιδιαίτερα σέξι της στο πίσω μέρος , όπου οι γραμμές στο κάτω μέρος του μαρσπιέ , σε συνδυασμό με την εξάτμιση, τον προφυλακτήρα και το φτερό δημιουργούν ένα αίσθημα στιβαρότητας και δύναμης.


Αν και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει διαρρεύσει μόλις μια φωτογραφία εν τούτοις είναι αρκετή για να συμπεράνουμε ότι πρόκειται να μια θαυμάσια κατασκευή. Alcantara και δέρμα κυριαρχούν παντού, με αιχμηρά άκρα και εξαγωνικά μοτίβα διάσπαρτα παντού .

Ο κινητήρας είναι ένας V10 5.2 - λίτρων με 610 ίππους και συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 200 χλμ./ώρα έρχονται σε 9,9 και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 325 χλμ/ώρα.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ