2013-12-21 22:24:05
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΛΝΤΕΪΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ... «ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ» Ο ΚΑΖΑΖΗΣ!
Σ' ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ ανάμεσα στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό και στον πρωτοπόρο Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη αρκετά "φάλτσα" σφυρίγματα έφταναν για να επηρεάσουν καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε με 0-1 και 1-2 στα σετ και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία εξαιτίας των λαθών των διαιτητών (Γεωργιάδης, Ιωαννίδης) της συνάντησης της 11ης ημέρας της Volleyleague έχασε το παιχνίδι με 3-2 σετ.

Οι διαιτητές υπέπεσαν σε πολλά λάθη κυρίως στο 2ο και στο 5ο σετ και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ολυμπιακός στην διάρκεια του αγώνα στερήθηκε των υπηρεσιών του Βασίλη Κουρνέτα και του Μενέλαου Κοκκινάκη που τραυματίστηκαν ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, λόγω τραυματισμού. Ο Ολυμπιακός έδειχνε πως ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και ενώ μπορούσε να το κερδίσει με 3-0 πήγε στο τάι μπρέικ και ηττήθηκε. Η ομάδα μας παρά τα προβλήματα απέδωσε σπουδαίο βόλεϊ και όλοι είδαν ποιος είναι ο καλύτερος στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι γενικά ήταν μια γιορτή για το άθλημα και οι αθλητές μας αποθεώθηκαν απο εκατοντάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.


Ο Λεονάρντο Καλντέιρα ήταν έξαλλος με την διαιτησία και απείλησε πως θα φύγει: «Χάσαμε δύο βασικούς παίκτες αλλά σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και έπρεπε να είμαστε νικητές. Δε μπορείς να παίξεις έτσι βόλεϊ. Δε μπορώ να μείνω άλλο στην Ελλάδα με τέτοιες διαιτησίες. Οι διαιτητές καταστρέφουν το παιχνίδι. Μόνο στην Ελλάδα δε μπορείς να μιλάς στους διαιτητές. Συγχαρητήρια στον Εθνικό αλλά και εμείς έχουμε μεγάλα παράπονα».

Ο προπονητής μας Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Οι διαιτητές μπέρδεψαν τους ρόλους τους. Ο σεβασμός σε οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να υπάρχει. Δε μπορείς να είσαι τόσο εκτός κλίματος. Αντί να μιλάμε για το παιχνίδι μιλάμε για τους ανθρώπους που δυστυχώς ήρθαν για βόλτα στο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε επτά αντιπάλους και δύο διαιτητές. Είχαμε πολλές ατυχίες. Είναι κωμικοτραγικά αυτά που μας συνέβησαν με τους τραυματισμούς των Γιορντάνοφ, Κοκκινάκη, Κουρνέτα. Το 2ο σετ είναι κλοπή. Έχουν γίνει δύο σημαντικά λάθη από τους διαιτητές. Εχουμε να παλέψουμε με τα προβλήματα και αυτούς τους κυρίους. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και την προσπάθεια των παικτών μου. Πιστεύω πως αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ