2013-12-22 16:24:01
Φωτογραφία για To iOS 7 Untethered Jailbreak είναι γεγονός για iPhone 5S, iPad Air και όχι μόνο
Το iOS 7 jailbreak είναι γεγονός, έρχεται από τους γνωστούς Evasi0n και σπάει όλα τα iPhone, iPad και iPod touch μέχρι την έκδοση iOS 7.0.4.

Η διαδικασία για να κάνετε jailbreak στο iPhone 5S με iOS 7 ή iOS 7.0.4 είναι εξαιρετικά απλή, όπως σε κάθε άλλο jailbreak. Όλα αυτά με την χαρακτηριστική ευκολία του untethered jailbreak που σημαίνει ότι μετά από κάθε επανεκκίνηση του iPhone ή του iPad δεν χρειάζεται να γίνει σύνδεση με καλώδιο σε PC ή Mac.

IOS 7 JAILBREAK ΓΙΑ IPHONE 5S, IPAD AIR, IPAD MINI RETINA DISPLAY ΠΑΡΑ ΤΟΝ APPLE A7 CPU

Το iOS 7 jailbreak μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα iPhone, iPad και iPod touch που έχουν αναβαθμιστεί σε iOS 7.0 μέχρι και iOS 7.0.4. Οι κάτοχοι των iPhone 5S, iPhone 5C, iPad Air και iPad mini 2 Retina Display θα χαρούν ιδιαίτερα.

Δυστυχώς η ιστορία έχει και μια άσχημη πλευρά. Μπορεί το iOS 7 να έσπασε επιτέλους, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, αλλά το Cydia δεν έχει ακόμα αναβαθμιστεί για να υποστηρίξει το iOS 7 jailbreak. Ο Jay Freeman έγραψε πολλά tweet σχετικά με το θέμα, tweets με παράπονο και απολογία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημιουργός του Cydia λέει ότι δεν ακόμα δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση και υποστήριξη του iOS 7 jailbreak από το Cydia.


EVASI0N7 JAILBREAK ΓΙΑ IOS 7 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ IOS 7.0.4

Αν αποφασίσετε να κάνετε jailbreak το αγαπημένο σας iPhone 5S καλύτερα να περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να κάτσει η σκόνη και βρεθούν λύσεις στα πρώτα προβλήματα. Αν το Cydia είναι ο κυρίαρχος λόγος που θέλετε jailbroken iOS 7 τότε θα χρειαστεί υπομονή μερικές ημέρες.

Το νέο iOS 7 jailbreak κρύβει και μια ακόμα περίεργη πλευρά. Φαίνεται ότι ο κώδικας και τα exploits για το jailbreak πουλήθηκαν σε ιδιώτη, κάτι που η ομάδα των Evadr δεν φαίνεται να επικροτεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Χριστούγεννα 2013 θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Apple αλλά και την κοινότητα του jailbreak που περίμενε υπομονετικά να δει τον κώδικα να σπάει, παρά τις δυσκολίες του Apple A7 επεξεργαστή στο iPhone 5S, iPad Air και iPad mini Retina Display.

Η Apple ετοιμάζει ήδη το iOS 7.1 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 και μένει να δούμε αν τα exploits και τα κενά ασφαλείας του iOS 7 που εκμεταλλεύτηκαν στο iOS 7 jailbreak οι hackers της Evasi0n θα υπάρχουν και στο iOS 7.1.

Αν θέλετε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το iOS 7 jailbreak προχωράτε με δική σας αποκλειστικά ευθύνη.

http://www.pestaola.gr/ios-7
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ