2022-09-27 15:30:04
Φωτογραφία για «Τα καλύτερά μας χρόνια»: Η Μαίρη φεύγει για Παρίσι και o Στέλιος γίνεται… ράκος!
Ανατροπές και προκλήσεις για την οικογένεια Αντωνόπουλου στο διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε απόψε, στις 22:00.

Ο Στέλιος κατοικεί πλέον στο τροχόσπιτο και παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Ο κυρ Νίκος εγκαθιστά τηλέφωνο στο σπίτι για να μπορεί η Ερμιόνη να μιλάει με την Πελαγία. Η είδηση πως ο Αποστόλης αφήνει μέρος της διαθήκης του στη Νόνη, προκαλεί αναταράξεις στο ζευγάρι Νανάς-Δημήτρη. Ο Παπαδόπουλος δελεάζει τον Στέλιο με το ταξίδι στη Ρωσία, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να γυρίσει σπίτι. Η Μαίρη τελικά φεύγει για Παρίσι.

Ο Άγγελος ανησυχεί για το μέλλον του μετά το σχολείο, αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την Άννα. Ο Λούης ζηλεύει που ο φίλος του είναι ερωτευμένος και γίνεται ανταγωνιστικός. Ο Στέλιος κοντεύει να τρελαθεί με την απουσία της Μαίρης στο Παρίσι, αλλά εξακολουθεί να μην ενδίδει στις προκλήσεις της Αργυρίου. Ο Δημήτρης νιώθει παραμελημένος από τη Νανά και της ετοιμάζει μια έκπληξη. Η Πελαγία επιστρέφει και η Ερμιόνη της εκμυστηρεύεται τα νέα για την υγεία της. Η Μαίρη γυρίζει σπίτι με παριζιάνικο αέρα και φουσκωμένα μυαλά και μια γνωριμία που ταράζει τον Στέλιο.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο Action 24
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο Action 24
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ