2012-04-15 10:45:04
Φωτογραφία για Αύξηση φορολογίας τον Ιούνιο!!
Νέες φορολογικές επιβαρύνσεις έρχονται για όλους τους φορολογουμένους με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από τη νέα κυβέρνηση στη Βουλή τον προσεχή Ιούνιο. Ήδη, Κομισιόν και ΔΝΤ έχουν προϊδεάσει για τις επερχόμενες αλλαγές, τόσο στους άμεσους φόρους όσο και στην έμμεση φορολογία.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται λιγότερα κλιμάκια και μείωση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή, αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα. Έως το τέλος του έτους αναμένεται επίσης το πρόγραμμα για την ηλεκτρονική υποβολή όλων των δηλώσεων φόρου κληρονομιάς και γονικών παροχών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (του νέου μνημονίου), μια πρώτη εικόνα των επερχόμενων αλλαγών θα πρέπει να παρουσιάσει η παρούσα κυβέρνηση μέχρι το τέλους Απριλίου. Ωστόσο, οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν αποκλείεται να μετατοπίσουν χρονικά την παρουσίαση του προσχεδίου του φορολογικού νομοσχεδίου.

Στο μεταξύ, σε νέα μείωση των υψηλών συντάξεων και περικοπές στα εφάπαξ που χορηγούν τα ταμεία πρόνοιας του ιδιωτικού τομέα καθώς και στις παροχές των επικουρικών ταμείων που ενοποιούνται από την 1η Ιουλίου, θα υποχρεωθεί να προχωρήσει η νέα κυβέρνηση Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ