2013-12-25 00:48:04
Φωτογραφία για ΙΚΑ Χαλκίδας στους 27 μήνες ο χρόνος απονομής σύνταξης
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΚΑ

Κύριε Διοικητά, Κύριε Διευθυντά παροχών Σχετικά με την αριθ.πρωτ.Σ40/243 απαντητική επιστολή σας , Στην τελευταία παράγραφο η επιστολή σας αναφέρει :(Ειδικά , ως προς τις περιπτώσεις που αφορούν το Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΧΑΛΚΊΔΑΣ ,ο μέσος χρόνος αναμονής για όλες τις κατηγορίες σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΕΤΕΑ δεν ξεπερνά το έτος ).

Σας γνωρίζουμε ότι μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και απορία η ανωτέρω απάντηση σας Στην προηγούμενη επιστολή μας αναφέραμε ότι στο ΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ο χρόνος απονομής της κύριας σύνταξης μόνον από έναν φορέα δηλ . το ΙΚΑ είναι στους 25 μήνες (21/10/13)

Σήμερα(23-12-13) στο ΙΚΑ- ΧΑΛΚΊΔΑΣ ο χρόνος απονομής της κύριας σύνταξης μόνον από έναν φορέα δηλ . το ΙΚΑ από τους 25 μήνες που ήταν έγινε 27 μήνες!!! Και έχει ανοδική τάση!!!

Τα ανωτέρω προκύπτουν μετά την συνάντηση που είχαμε με την Διεύθυνση του ΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (8-10-2013)- και την συλλογή στοιχείων μεταξύ των μελών μας.


Όπως σας αναφέραμε και στην προηγούμενη επιστολή μας υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια όσων έχουν υποβάλει αίτηση για συνταξιοδότηση, γιατί οι προσωρινές συντάξεις δεν δίνουν λύση, με τις άδικες περικοπές που έχουν γίνει στις συντάξεις μας με την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα σε αντίθεση με την αύξηση της φορολογίας ,αύξηση ρεύματος ΔΕΗ ,επιβολή χαρατσιών κ.λ.π.δεν αρκούν ούτε οι πλήρεις συντάξεις .

θεωρούμε απαραίτητο όπως πάρετε άμεσα μέτρα για την μείωση του χρόνου απονομής της συνταξιοδότησης στο ΙΚΑ- ΧΑΛΚΊΔΑΣ.

Παρακαλούμε για μια υπεύθυνη απάντηση για τα ανωτέρω.

Μετά τιμής

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΓΕΤ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ