2013-12-25 10:26:04
Φωτογραφία για Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τα Χριστούγεννα σε όλη τη χώρα
Αθήνα:

Όσοι είχαν την προσδοκία να περάσουν τις γιορτές στα «λευκά» θα απογοητευθούν, αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται τα Χριστούγεννα στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς στην ανατολική και νοτιά Αττική.

Σταδιακά από τις απογευματινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα ασθενήσουν.

Οι άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρώτη κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νότια του νομού. Η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως τις πρωινές ώρες όπου η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Από τις βραδινές ώρες, όμως, νέα σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη τους 13 βαθμούς.

Το Βήμα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ